ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ma hajte, svi bismo potpisali prolazak u finale sa tog 8. mjesta, neka stoji ovako, šta. Iskreno i meni je u polufinalu 7. ili 8, i za sad mi djeluje kao skroz legitiman ovakav top 10, s tim da mislim da će Portugal da se uvuče umjesto Švice, koja mi je sve bolja.

BBC:
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-65043969

Performed by the all-female Czech-Slovene-Russian band Vesna
Ne razlikuju Slovačku i Sloveniju lol

Carpe Diem sounds like rock music, it moves like rock music, and when it finishes, you will have no memory that it ever happened.
Ovo jedan host broadcaster može da napiše samo ako se naglasi da se radi o ličnom ukusu jednog novinara lol

Pa i naglašeno je. Autor je potpisan i na početku teksta napisano ovo:

Everyone gets a say, and my opinion is no more important than anyone else's. (Also, I have a terrible track record in predicting the winner, so there's that.)

Ok, my bad.
(Moglo je da se naglasi u naslovu za nas slepe lol)

Totalno je glupo i neprofesionalno postavljati svoje subjektivno misljenje na veb stranicu jednog javnog servisa koji sluzi iskljucivo za informisanje javnosti. Za takve stvari se koriste druge platforme kao sto su blogovi, vlogovi i ostalo.

Totalno je glupo i neprofesionalno postavljati svoje subjektivno misljenje na veb stranicu jednog javnog servisa koji sluzi iskljucivo za informisanje javnosti. Za takve stvari se koriste druge platforme kao sto su blogovi, vlogovi i ostalo.

Upravo zbog ovog ne volim nacin kako se mejnstrim mediji bave Evrovizijom. Pisu o ucesnicima kao o nekim vanzemaljcima, i uvek bude dvocifren broj materijalnih gresaka u svakom tekstu.

Sastavio sam svoj top 10 po tome koliko puta sebi pustim neku pesmu tj kako ide lista najslušanijih pesama kod mene:

1. Slovenija
2. Finska
3. Švedska
4. Nemačka
5. Moldavija
6. Norveška
7. Španija
8. Francuska
9. Belgija
10. Češka

Tu i tamo mogu u ovaj top 10 da upadnu Litvanija i UK al te pesme mi se klackaju.

Ja se nadam da su te cifre netačne, prenaduvane. Prosto mi je neverovatno da bilo kakav scenski efekat moze toliko da košta.
Kad vidim te iznose, pada mi na pamet ona otrcana (ali u ovom slučaju krajnje realna) fraza - deca u Africi gladuju.

Back