rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ma to je bio hajp koji je izgrađen na konto njihove popularnosti kao grupe u to vrijeme a ne zbog potencijala same pjesme sa kojom su otišle u Roterdam...
Rijetko ko je fakat ozbiljno mislio da one mogu odnijeti pobjedu, nego su ljudi više onako između sebe pričali kako bi jedni drugima podizali moral jer se eto najzad nešto pozitivno dešava i priča oko njih u moru konstantnog sivila kojim su okruženi.
Uostalom da je bila masovna popaljenost na njihovu pobjedu, uslijedilo bi veliko razočarenje u Evroviziju i njih same s obzirom da su završile na desnoj strani tabele a zapravo se desilo suprotno - dočekane su k'o kraljice i više-manje su svi imali riječi hvale za njihovo kompletno učešće a sam plasman je bio po strani, ni na njihovu dalju karijeru Evrovizija nije uticala negativno već naprotiv.
One su bar ostavile srce na pozornici, dale su sve od sebe i skakale ko lude, pravi Hurricane! Zato i jesu docekane kao kraljice.
Ja sam bio izuzetno ponosan na njih i na njihovu energiju, meni licno nedostaje vise takvih pesama da nas predstavlja na ESC, jer generalno smo dosta vesela nacija sto se tice muzike, a posaljemo jednom u 100 godina nesto veselo i vrcavo.

Hahaha napisala je da se neće kvalifikovati, ali je baš njegovu sliku turila da se vidi..Georgina je hit... 🤭🤭😂😂

Hahaha napisala je da se neće kvalifikovati, ali je baš njegovu sliku turila da se vidi..Georgina je hit... 🤭🤭😂😂
Ma nebitna je ona. Jeste stavila Hrvatsku na poslednje, 37. mesto, ali joj samo još Poljakinja i Ukrajinci gori od Luke... Špankinja joj na 26. mestu, a vamo joj kao akcenat na vokalu.

Inače, u prvom polufinalu je Srbija na prvom mjestu gledajući statistiku u smislu koliko je ko do sada imao televoting poena od drugih zemalja iz istog polufinala i kakva nam je glasačka istorija sa drugim učesnicama koje nastupaju u istoj polufinalnoj večeri...
Ogromna je to prednost u pitanju (koju neki drugi mogu samo da sanjaju), te se nadam da će nam i ove godine ta pogodnost biti od koristi i da izvučemo neke uobičajene poene od svake zemlje koja nam je po tom pitanju naklonjena bez obzira što je baš jaka konkurencija, države od kojih smo najviše bodova dobijali su Švajcarska i Hrvatska a najmanje od Azerbejdžana i Letonije.

Poraz koji smo doživjeli sa Tijanom iako je imala hrpu tih televote friendly država me sprečava da budem u potpunosti opušten, pri tom ni približno nije bila žestoka borba kao što će biti sada ali jbg njena pjesma je bila (cijela) na engleskom pa je bila izignorisana od dobrog dijela dijaspore (od Austrije 3 boda lol) tako da se nadam da neće biti ista priča i sa Lukom, u svakom slučaju on mora dati 101% od sebe da ga scena ne proguta a i sam koncept nastupa ne smije da se omaši.

U posljednje 4 godine nikada manji hajp nisam osjećao za našeg predstavnika, vjerovatno je došlo i do zasićenja/umora nakon Uraganki i Konstrakte ali mi je drago što vidim da se Luka kod stranih fanova kotira bolje nego skoro svi naši prethodni predstavnici kao i to što je veća zainteresovanost za njega i pjesmu u inostranstvu nego u Srbiji, zamišljam ovo kao neko zatišje pred buru i jedva čekam da vidim šta je spremio za Liverpul!

Lol

"I can't believe he's 30" deo mogu da razumem, zbog krupnih očiju i čiste bele kože, kao u deteta...

Mada ima i koščato lice i prirodno upale obraze, što je inače neki prvi znak starenja u nekim kasnijim 30-im, kada se smanjuje masno tkivo u koži obraza (neki zaludni i za ovo pumpaju filere u obraze lol).

Luki je to prirodna konstitucija lica.
U vreme D-generation mi je zato čak možda i delovao nekoliko godina stariji nego što je tad bio lol
A sada mi baš deluje kao neko sa otprilike 30 godina lol

One su bar ostavile srce na pozornici, dale su sve od sebe i skakale ko lude, pravi Hurricane! Zato i jesu docekane kao kraljice.
Ja sam bio izuzetno ponosan na njih i na njihovu energiju, meni licno nedostaje vise takvih pesama da nas predstavlja na ESC, jer generalno smo dosta vesela nacija sto se tice muzike, a posaljemo jednom u 100 godina nesto veselo i vrcavo.
One su bile top, imale su ogroman potencijal, pesma krs. Da su se zadesile u nekoj drugoj zemlji kao npr USA, Koreja, UK, i bilo koja muzicki naprednoj zemlji Evrope, uz dobar tim i cash za ulaganje, bile bi zvezde i sire. Koliko je tim zasluzan za flop i ostajanje u okvirima Srbije i Balkana vidimo i po utisku i rezultatima novog (starog) “projekta”.

Citam zadnjih desetak stranica i ne znam cemu ta diskusija uopste. Feminiziranost je subjektivna kategorija, ne postoji merilo za to.

Druga stvar, o ovim stvarima je potpuno suludo pricati kroz prizmu umetnosti.

Back