Milica
Ekspert
One su bar ostavile srce na pozornici, dale su sve od sebe i skakale ko lude, pravi Hurricane! Zato i jesu docekane kao kraljice.Ma to je bio hajp koji je izgrađen na konto njihove popularnosti kao grupe u to vrijeme a ne zbog potencijala same pjesme sa kojom su otišle u Roterdam...
Rijetko ko je fakat ozbiljno mislio da one mogu odnijeti pobjedu, nego su ljudi više onako između sebe pričali kako bi jedni drugima podizali moral jer se eto najzad nešto pozitivno dešava i priča oko njih u moru konstantnog sivila kojim su okruženi.
Uostalom da je bila masovna popaljenost na njihovu pobjedu, uslijedilo bi veliko razočarenje u Evroviziju i njih same s obzirom da su završile na desnoj strani tabele a zapravo se desilo suprotno - dočekane su k'o kraljice i više-manje su svi imali riječi hvale za njihovo kompletno učešće a sam plasman je bio po strani, ni na njihovu dalju karijeru Evrovizija nije uticala negativno već naprotiv.
Ma nebitna je ona. Jeste stavila Hrvatsku na poslednje, 37. mesto, ali joj samo još Poljakinja i Ukrajinci gori od Luke... Špankinja joj na 26. mestu, a vamo joj kao akcenat na vokalu.Hahaha napisala je da se neće kvalifikovati, ali je baš njegovu sliku turila da se vidi..Georgina je hit...![]()
Danas svaka šuša moze da glumi kriticara na Jutjubu. A mogu i ja a nemam tri veze s vezom o muzici.
One su bile top, imale su ogroman potencijal, pesma krs. Da su se zadesile u nekoj drugoj zemlji kao npr USA, Koreja, UK, i bilo koja muzicki naprednoj zemlji Evrope, uz dobar tim i cash za ulaganje, bile bi zvezde i sire. Koliko je tim zasluzan za flop i ostajanje u okvirima Srbije i Balkana vidimo i po utisku i rezultatima novog (starog) “projekta”.One su bar ostavile srce na pozornici, dale su sve od sebe i skakale ko lude, pravi Hurricane! Zato i jesu docekane kao kraljice.
Ja sam bio izuzetno ponosan na njih i na njihovu energiju, meni licno nedostaje vise takvih pesama da nas predstavlja na ESC, jer generalno smo dosta vesela nacija sto se tice muzike, a posaljemo jednom u 100 godina nesto veselo i vrcavo.
Mae mu je prva jer mu se pojavila u spotu kad je bila klinka.Evo i Mika je poslušao sve pesme konačno, i napravio top 10, očekivao sam moždatu, nešto mi govorilo da je taj fazon, ali ne...
Alibroj 2, HIT!!
https://vm.tiktok.com/ZMYtkSeLd/
To ona mala iz Grace Kelly??Mae mu je prva jer mu se pojavila u spotu kad je bila klinka.
DaTo ona mala iz Grace Kelly??![]()