Neverovatno conectable pesma za razne ljude i situacijeZvanično sam navučen na pesmu. Ceo dan danas na ripitu i ronim suze u promilima.
Sve više mi se iskristalisalo rekao bih taj top3 Hrv,Šve,Jer.Kada je pesma izasla, imao sam osecaj, a i cini mi se da se jedino meni istinski dopalo i odusevilo.
Sad vidim da je dosta vas promenilo misljenje i vidim da vam se pocelo sve vise svidjati.
Meni je ovo ubedljivo na prvom mestu (uplatio sma simbolicno da ce pobediti), a uzivo izvodjenje u Madridu mi daje realna ocekivanja da ce u Liverpulu biti sjajna.
Brunette duša zlatoJoš jedan odličan nastup. Pevanje joj je veoma stabilno i opet zvuči skoro identično kao u studijskoj verziji. Kako vreme prolazi, sve sam sigurniji da će biti u top 10.
Meni je pesma grower godine. Bila mi je na 19. mestu kada sam napravio listu nakon što su sve pesme izašle, međutim mislim da će mi biti u top 10 do same Evrovizije.
Jermenija jeste pravoslavna, Moldavija i Ukrajina nisu, tacnija Ukrajina delimicno..Znači mi nastavljamo "pravoslavno deljenje" 12 od televotinga, lani Moldavija, svi Ukrajini, sad Jermenija, a svi će Švedskoj....hihi
Doduše Jermenija nije pravoslavna, ali je jako bliska, Armenska apostolska crkva..![]()
Nije Jermenija, dobro pročitaj o njoj, informiši se... Ona nema ni patrijarha jer je apostolska crkva, to je najstarija hrišćanska zajednica sačuvana.. Čak se neki Jermeni "ljute" kad se kaže da su Orthodox..jer Apostolska crkva je starija..Jermenija jeste pravoslavna, Moldavija i Ukrajina nisu, tacnija Ukrajina delimicno..
Nisam znao, znam da oni slave praznike isto i istog datuma kao i Srbi, Rusi itdNije Jermenija, dobro pročitaj o njoj, informiši se... Ona nema ni patrijarha jer je apostolska crkva, to je najstarija hrišćanska zajednica sačuvana.. Čak se neki Jermeni "ljute" kad se kaže da su Orthodox..jer Apostolska crkva je starija..Gruzija je čisto pravoslavna..
![]()