al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
@KONSTRUKTOR
Pa gle, to i kada se ti nama obratiš deluje kao ismevanje, još kad naturaš stvari o kojima ti razmišljaš i još treba da osećamo krivicu jer se ne zauzimamo ko ti i ne razmišljamo na taj način. Svaki post uzmeš da citiraš i napišeš poduži sastav kako je nešto trulo u društvu našem, a fazon napisao sam nešto što ne mora da ode u tom pravcu nego eto tvoj oštri um očava sve pa čak i u našim rečenicama. Imaš potrebu da vodiš glavnu reč vidi se, samo probaj da se onda držiš nekog konteksta kako krene, a ne da kreneš sa dodavanjem primera čisto eto da dodaš ono što ti se još govori.

@KONSTRUKTOR

😮😮 O čemu ti? Ko sakati i ismeva??
Vidiš da se "Duje" groznica polako širi po Beogradu, Novom Sadu itd, peva se po stanovima, sve što je Mrm kazivao, ali nema ko da sluša, jel'te.. 😌 Još malo pa ćeš da vidiš kad krene Evropom.. Familja ide putem, čvrstim korakom, sa cvećem u kosi, ne razmatraju poraz, njihovo je da razuvere i poberu lovorike.. Vokalna harmonija se razleže od Tirane do Atlantika, Familja Kelmendi peva, ZA ŽIVOT.. ✌️
Shvatam da imaš poentu da troluješ i da si sve vreme sarkastičan, ali nekada je to ipak "too much"

@KONSTRUKTOR
Pa gle, to i kada se ti nama obratiš deluje kao ismevanje, još kad naturaš stvari o kojima ti razmišljaš i još treba da osećamo krivicu jer se ne zauzimamo ko ti i ne razmišljamo na taj način. Svaki post uzmeš da citiraš i napišeš poduži sastav kako je nešto trulo u društvu našem, a fazon napisao sam nešto što ne mora da ode u tom pravcu nego eto tvoj oštri um očava sve pa čak i u našim rečenicama. Imaš potrebu da vodiš glavnu reč vidi se, samo probaj da se onda držiš nekog konteksta kako krene, a ne da kreneš sa dodavanjem primera čisto eto da dodaš ono što ti se još govori.
Ne znam kako si shvatio da tebe ili drugem želim ismevati, obraćam se potpuno normalno i prirodno svakoj osobi kako i zaslužuje.
Logično je valjda, ali i prirodno da sa ljudima koji su pristojni i koji se fino ophode prema meni da se i ja divno ophodim prema njima, ukoliko me neko konstantno replicira, ismeva moj stav, ili ima potrebu da mi pokaže kako je njegov stav ispravan a da ja nemam blage veze, tada obično odlučim da na takve komentare odgovorim oštro, ali još mnogo oštrije.

Za pristojnne komentare sam pristojan, a za nepristojne postajem ono što nisam, a to je neljubazan i nepristojan.
Kako drugi prema meni, tako i ja prema njima, to ti je cela filozofija...

• Wow
Reactions: Mrm
Da se vratimo temi Albanije, da li Srbija daje poene Familiji Kenedi u finalu?

• Love
Ne dajemo im poene u finalu, zato što oni neće ući u finale, ali i da imaju 10 puta bolju pesmu i da udju u finale, Srbija opet ni u snovima ne bi dala ni jedan poen.

Rekao bih da je bolje pitanje, da li Srbija dobija od Albanije poene u finalu ove godine?

Ne bih otpisao Albaniju za finale.
Iskreno, čak i da udju u finale oni poene od nas mogu samo sanjati.
Mi redovno dobijamo od njih poene, po tome se vide da nas ljudi vole, vole i Jelenu našu, Mariju, Milana Stankovića, Željka, a nisu nemi ostali čak ni na Konstraktu.

Pa kako je groznica "Duje" krenula da se širi od "Bebinog stana" pa sve dalje i dalje.. 😌😉 Ništa nemoj da te čudi.. 😎

Iskreno, čak i da udju u finale oni poene od nas mogu samo sanjati.
Mi redovno dobijamo od njih poene, po tome se vide da nas ljudi vole, vole i Jelenu našu, Mariju, Milana Stankovića, Željka, a nisu nemi ostali čak ni na Konstraktu.

Treba organizovati glasanje za Albaniju čisto da im se zahvalimo što nas vole. Možemo i mi da uzvratimo ljubav šta smo se stisli onda.

Pa kako je groznica "Duje" krenula da se širi od "Bebinog stana" pa sve dalje i dalje.. 😌😉 Ništa nemoj da te čudi.. 😎
Malo mi fali da otvorim terasu i odvrnem do daske ceo komšiluk da Duje :ROFLMAO:

Treba organizovati glasanje za Albaniju čisto da im se zahvalimo što nas vole. Možemo i mi da uzvratimo ljubav šta smo se stisli onda.

Malo mi fali da otvorim terasu i odvrnem do daske ceo komšiluk da Duje :ROFLMAO:
Bebi, to što se njima dopada naša muzika ne znači da oni nas toliko vole, već vole pesme koje mi šaljemo na pesmi za evrovziju.
Ne misliš li možda da bi bilo suviše licemerno da iz sažaljenja glasamo za njih samo da im se zahvalimo, a mislimo sve najgori o svim njihovim pesmama na evrovziji?

Pa glasa se na ESC-u po raznim kriterijumima i Ukrajina je pobedila iz sažaljenja. I ja sam se prošle godine sažalio na incestu iz Irske pa sam poslao sms podrške.

Ma ona Dad's rich u tirkiznoj 'aljini bre. Jel mi selo plaća račune pitam. xD

Ma ona Dad's rich u tirkiznoj 'aljini bre. Jel mi selo plaća račune pitam. xD
Užas, sve vezano za tu numeru je užasno, osim cure, ona nije grozna kao ni Maltežanka, bukvalno dok sam ih obe gledao u našem polufinalu bilo mi je žao, isto i dve komšinice Makedonke i Crnogorke, bukvalno je jako malo falilo da uzmemo telefon i pustim koji glas...

P.S. šalim se, naravno da nijee..

@inga

Baš mi je krivo što si potpuno napustio Familju 🥺, bio si na početku sam protiv vetrenjača, sam na vetrometini, izgleda kao da si pokleknuo ipak u jednom trenutku pred određenim pritiscima... Ali ne zaboravi da te Familja uvek voli, i da ćeš tamo negde 11.05. oko 23 h biti pozvan na veliko slavlje, uprkos svemu... 😌 Oriće se, od vrletnih Prokletija do Atlantika.. Pesma i igra uvek pobeđuju.. 🙌😍

@inga

Baš mi je krivo što si potpuno napustio Familju 🥺, bio si na početku sam protiv vetrenjača, sam na vetrometini, izgleda kao da si pokleknuo ipak u jednom trenutku pred određenim pritiscima... Ali ne zaboravi da te Familja uvek voli, i da ćeš tamo negde 11.05. oko 23 h biti pozvan na veliko slavlje, uprkos svemu... 😌 Oriće se, od vrletnih Prokletija do Atlantika.. Pesma i igra uvek pobeđuju.. 🙌😍
Mene ovo podseca iz Biblije na pastira koji je izgubio ovcicu iz stada, koje je krenulo pogresnim putem, i koji pokusava da je vrati u stado i da ce biti ponovo prihvaceno; tada ce da nastane opste veselje jer se ovcica vratila na pravi put. Bas lepo. 😇

Nadam se da cu i ja biti pozvan na veselje. Cuo sam da imaju odlicne kolace, poslastice. 😅

• Love
Nadam se da cu i ja biti pozvan na veselje. Cuo sam da imaju odlicne kolace, poslastice. 😅
Čuj TI pozvan, ti u organizaciju proslave...Na noge lagane, goste da dočekuješ sa posluženjem...vidi ti njega, on bi da planduje, igra i peva.. 🤭🤭🤩🤩😍😍 😘

Valjda ce tata Kelmendi da docekuje goste. 😁

Iako im ne daju velike sanse za prolaz, ja njih vidim u finalu. Pogotovo ako neko podbaci.
Jeste da ne ocekujem neki specijalan nastup, opet cekam da vidim kako ce sve to izgledati. Nadam se da nece ostati onaj stajling sa FiK-a.

• Like
Ma da li je došao i taj dan?

Familja se sprema po prvi put na scenu..njihova saga tek počinje...daleko će se za njih čuti, u udaljenim zemljama i nestvarnim svetovima..

Predrasude su ostavili za sobom, ujedinjeni su najjači, vokalna harmonija poput plamena sveće u Pećkoj patrijaršiji...a vera u talenat i kvalitet jaka kao stene Rugovske klisure...

Žar u očima, osmeh na lice Familjo, došlo je i vaše vreme.....pevajte......za ŽIVOT....

rPd1h5N.jpg

Back