ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Meni je žao što nismo imali priliku da čujemo i publiku uz Rumbu na PzE, recimo, jer mislim da bi se podigla pjesma tim reakcijama, ali bila je podaleko od pobjede pa je nema ni smisla žaliti previše

Mada meni ovaj ESC lici malo na onaj svedski iz 2013e kad su namerno napravili sve malo jer su planirali ponovo da pobede uskoro i naprave kako treba.

Tako da mozda BBC planira da pobedi 2025. Hehe
Svedjani su tad bili teske skrtice. Ali bar je Green Room sad ispred scene, Malme mi je posle Kopenhagena 2001. nesto najgore ikad.

Al zato su se Svedjani lepo iskupili 2016. za masakr u Malmeu.

Luka i Balos su od pocetka bili jedini izbori. Sve ostalo bi se utopilo. Presmesno mi je kad po tnjiteru vidim kuknjavu za Princem, bukvalno wtf. Cak i Zejna, izgledala bi presmesno naspram one ubice Noe.
Stvarno su mi smesne te kuknjave za Princem i Zejnom koji su opet kazem zaostali u Kijevu 2005.

Ali interval act u finalu 2013...kada ti Loreen proleti iznad glave.. Kao u bajci, nerealno, a tako stvarno.. 😍😍
Ponekad se zapitam da li Loreen zaista postoji, ili sanjamo...

Jeste, stvarno bar na slikama nastupi obećavaju.
Lično mislim da bi i Baloš na ovoj sceni pokidao, sa istim ili još dorađenijim nastupom
Scena sa linijama kao pravljena za njega, mogao bi da rotira stakla za terasu 😆

Verovatno poslednja izmena topa jer me ni to više ne zanima. 💀
title (2).webp

Razlika između Švedske i Finske se smanjila sa 31% na 19% za dva dana 😱 Hoće li je prestići Karija do sledeće nedelje?

Evo i mojih poslednjih izmena pred polufinala. Jermenija mi je grower godine. Bila mi je 19. kada su izašle sve pesme, sad mi je u top 10 🥰

IMG_9039.jpeg

Last edited:
Razlika između Švedske i Finske se smanjila sa 31% na 19% za dva dana 😱 Hoće li je prestići Karija do sledeće nedelje?

Evo i mojih poslednjih izmena pred polufinala. Jermenija mi je grower godine. Bila mi je 19. kada su izašle sve pesme, sad mi je u top 10 🥰

View attachment 5911
Bogami imamo vrlo slican ukus, sa tim da je meni Finska 1. I Austrija vise.

Evo i mog izmenjenog nakon nekoliko proba. Promeniće se ovo sigurno nakon nastupa i kompletnog utiska. Mogu da kažem da nisam više toliko ravna linija u vezi nadolazećeg takmičenja ali i dalje ni približan hajp kao 2021. i prošle godine.
IMG-20230502-WA0022.webp

Eh i ti @Petar, jednom ti je "vrv NQ" broj 1 i odmah odustaješ, odmah ti splasne entuzijazam, nema odustajanja...

Lepi ljudi skoro nikad ne ispadnu u pf lol Tako da mu je broj jedan siguran.

Back