Svedjani su tad bili teske skrtice. Ali bar je Green Room sad ispred scene, Malme mi je posle Kopenhagena 2001. nesto najgore ikad.Mada meni ovaj ESC lici malo na onaj svedski iz 2013e kad su namerno napravili sve malo jer su planirali ponovo da pobede uskoro i naprave kako treba.
Tako da mozda BBC planira da pobedi 2025. Hehe
Stvarno su mi smesne te kuknjave za Princem i Zejnom koji su opet kazem zaostali u Kijevu 2005.Luka i Balos su od pocetka bili jedini izbori. Sve ostalo bi se utopilo. Presmesno mi je kad po tnjiteru vidim kuknjavu za Princem, bukvalno wtf. Cak i Zejna, izgledala bi presmesno naspram one ubice Noe.
Scena sa linijama kao pravljena za njega, mogao bi da rotira stakla za terasuJeste, stvarno bar na slikama nastupi obećavaju.
Lično mislim da bi i Baloš na ovoj sceni pokidao, sa istim ili još dorađenijim nastupom
Bogami imamo vrlo slican ukus, sa tim da je meni Finska 1. I Austrija vise.Razlika između Švedske i Finske se smanjila sa 31% na 19% za dva danaHoće li je prestići Karija do sledeće nedelje?
Evo i mojih poslednjih izmena pred polufinala. Jermenija mi je grower godine. Bila mi je 19. kada su izašle sve pesme, sad mi je u top 10
View attachment 5911
Nek je tebi Litva najednom tek četvrta. Laku noć, Srbijo
Stekao sam utisak da si malo previše preopterećen kadionicama i statistikom koji stvarno ne znače puno za stvarne rezultate. :/Razlika između Švedske i Finske se smanjila sa 31% na 19% za dva danaHoće li je prestići Karija do sledeće nedelje?
Volim statistiku, jbgStekao sam utisak da si malo previše preopterećen kadionicama i statistikom koji stvarno ne znače puno za stvarne rezultate. :/