Tacno. Samo da jos ne snime I seriju o njemu kao o Dahmeru.Meni je dosta fascinantno, kad se ovakve stvari dese, previše i možda bespotrebno romantiziranje počiniteljevog zločina i traženje razloga i svojevrsnih opravdanja kako i zašto. Nema ih.
A u sustini kriv je on i samo on.Mislim da će u ovoj situaciji, nažalost, svako da izvodi svoje zaključke i da upire na krivca u odnosu na ono što mu najviše lično smeta.
Mene juče u Ada Mall-u zamolila devojka, devojčica, šta je već, bile su dve, skockane, pošto su odbili da joj prodaju, rekla mi je da mi da pare, ona će da stane iza stuba ili onih stepenica pokretnih, da kupim od "5500 cimova" tim rečima, sa nikotinom, ukus grožđa.. :/Tako vreme došlo da i dece treba da se plašim kad izađem na ulicu. Kad se samo setim da sam svedočio tome da grupa dece stoje ispred prodavnice gde se kupuju električne cigarete i nude ti pare da uđeš da im kupiš mesto njih.
ne bi se ništa postiglo time. Tim činom bi on pobedio.Sad kad se sve sagleda steta sto ga policija nije ubila. Mada je on verovatno i pozvao policiju da se to ne desi.
Bukvalno iste scene se svuda dešavaju.Mene juče u Ada Mall-u zamolila devojka, devojčica, šta je već, bile su dve, skockane, pošto su odbili da joj prodaju, rekla mi je da mi da pare, ona će da stane iza stuba ili onih stepenica pokretnih, da kupim od "5500 cimova" tim rečima, sa nikotinom, ukus grožđa.. :/