Offtopic

Meni je dosta fascinantno, kad se ovakve stvari dese, previše i možda bespotrebno romantiziranje počiniteljevog zločina i traženje razloga i svojevrsnih opravdanja kako i zašto. Nema ih.
Tacno. Samo da jos ne snime I seriju o njemu kao o Dahmeru.

O Dameru su i ranije snimali sve i svasta, nego je tek prosle godine sa Evanom Pitersom dostiglo vrhunac (necu da krijem da je odglumio jako dobro). Jos gori psihopata od Damera je bio onaj klovn Dzon Vejn Gejsi.

A znajuci kakvi su nasi, naravno da ce snimiti seriju bazirano na ovo. Sve za novci.

Mislim da će u ovoj situaciji, nažalost, svako da izvodi svoje zaključke i da upire na krivca u odnosu na ono što mu najviše lično smeta.
A u sustini kriv je on i samo on.

I niko drugi. Deca u Kijevu gledaju leseve i smrt na dnevnom nivou a ovaj ubija zbog Zadruge??? Mali je čudoviste.

Zvučaću kao bumer ali drustvene mreze su unistile mentalno zdravlje citavih generacija. I tek ce. Ubica je rodjen 2009. Ne pamti zivot pre drustvenih mreza

90ih tokom rata, uzasa i opsteg posrnuca kad je oruzije bilo svugde ovo se nije desavalo.

A u ovom njegovim zlocinackom manifestu on koristi izraze na engleskom. Očigledno inspirisan slicnim pojavama po inostranstvu

Nisu problem drustvene mreze koliko slaba kontrola koriscenja istih.
Sta ce detetu od 13 godina instagram?

Ljudi mene je ovo pokosilo, mucnina mi, ja ne mogu nista danas po temama, napisao sam nesto, ali mi nelagodno, ne ide...
Ovo me je satrlo, bukvalno, dotuklo me kad sam citao, pa kad su za dezurnu ucenicu koja je na mestu ustreljena, a nasla se na putu, ni kriva ni duzna napisali, pa se setim kad udjem u skolu dok sam radio, i kazem "dobro jutro" prvo dezurnim ucenicima koji sede tu na ulazu svako jutro, kako sam citao to tako mi u glavi ta slika, i povraca mi se...

Sve nas je to jutros pokosilo...
Valjda je i to neka normalna reakcija...

Jedini Silver Lining: deluje sve tako sumanuto isplanirano, da je moguće da će ostati izolovan slučaj...

Možda bi se moglo deci ispod određenog broja godina (14?) zabraniti ulaz u streljane...

Monstrum nece odgovarati jer ima ispod 14 godina. Rodotelji ne mogu da odgovaraju jer u krivicnom pravu ne možeš odgovarati za drugog.

Najveca kazna mu moze biti premestaj iz skole ako neko zeli da ga primi lol

3JcGsSs.jpg

Tako vreme došlo da i dece treba da se plašim kad izađem na ulicu. Kad se samo setim da sam svedočio tome da grupa dece stoje ispred prodavnice gde se kupuju električne cigarete i nude ti pare da uđeš da im kupiš mesto njih.

Tako vreme došlo da i dece treba da se plašim kad izađem na ulicu. Kad se samo setim da sam svedočio tome da grupa dece stoje ispred prodavnice gde se kupuju električne cigarete i nude ti pare da uđeš da im kupiš mesto njih.
Mene juče u Ada Mall-u zamolila devojka, devojčica, šta je već, bile su dve, skockane, pošto su odbili da joj prodaju, rekla mi je da mi da pare, ona će da stane iza stuba ili onih stepenica pokretnih, da kupim od "5500 cimova" tim rečima, sa nikotinom, ukus grožđa.. :/

Zakon ne moze retroaktivno da se primeni na njega. Ali zakon se sad definitivno mora menjati.

Sad kad se sve sagleda steta sto ga policija nije ubila. Mada je on verovatno i pozvao policiju da se to ne desi.

Mene juče u Ada Mall-u zamolila devojka, devojčica, šta je već, bile su dve, skockane, pošto su odbili da joj prodaju, rekla mi je da mi da pare, ona će da stane iza stuba ili onih stepenica pokretnih, da kupim od "5500 cimova" tim rečima, sa nikotinom, ukus grožđa.. :/
Bukvalno iste scene se svuda dešavaju.

Back