Offtopic

Treba svima jednostavno oduzeti oruzje. Konfiskovati ako treba sve do kuhinjskih nozeva.
Isto mislim. Oduzeti svo oružje i zabraniti građanstvu da ga poseduje. Osim vojske, policije, službi obezbeđenja, lovočivara i sl. niko ne bi smeo da poseduje vatreno oružje. Uvesti veće mere kontrole i prevencije mentalnog zdravlja, i dece i odraslih.

Užasnuta sam ovolikim nasiljem.

Mi Srbi smo stvarno govna. Gde su mali kucni ljubimci i homoseksualci najgori neprijatelji, a zato ubice i psihopate slobodno setaju.

Zbog bezdusnih stanodavaoca morao sam se resiti divne slatke male kuce maltezera radi prinudnog preseljenja da bi sad zena koja ga je uzela u pocetku sve divno, tri nedelje posle, napravila joj lom i odmah hoce da ga proda. Majka mi upala u depresiju zbog toga i malo je falilo da se opet ubije bromazepamima kao jesenas.

Malo sto ja zakasujem s anksioznost sad jos i ovo. Malo ova ubistva, sad jos i ovo.

Mi Srbi smo stvarno teska govna. Prosto me je sramota u kakvoj zemlji ja zivim.

O čemu pričati kad u trenutku najveće nacionalne tragedije i žalosti izlazi PreCednik da kuka kako ga nazivaju "majmunom i stokom", kako mu "dođe da uzme konopče da se obesi o luster" i da se hvali kako "smo prestigli EU zemlje po platama" i kako je "brinuo koliko će se izgraditi puteva, škola, vrtića".

Znači čak ni u ovim danima nije se suzdržao da sve svoje fekalije iz usta izbaci direktno za govornicom na konferenciji za štampu, da svi vide koliki je on bolesnik i psihopata.

O čemu pričati kad u trenutku najveće nacionalne tragedije i žalosti izlazi PreCednik da kuka kako ga nazivaju "majmunom i stokom", kako mu "dođe da uzme konopče da se obesi o luster" i da se hvali kako "smo prestigli EU zemlje po platama" i kako je "brinuo koliko će se izgraditi puteva, škola, vrtića".

Znači čak ni u ovim danima nije se suzdržao da sve svoje fekalije iz usta izbaci direktno za govornicom na konferenciji za štampu, da svi vide koliki je on bolesnik i psihopata.
Koristi svaku mogucu okolnost, cak i najtragicniju za samopromociju i faraonstinu.
Cak je stavio ljubicastu kravatu, ljubicastu po uzoru na lude rimske careve tipa Neron, Kaligula i slicni.

Last edited:
Back