rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

I ja nisam odoleo - morao da pogledam ipak. Ok je; publika na početku pesme baš glasna, potom kao da je skroz utišana, da bi se kasnije opet čula glasno.

Meni je rad svetala i uopšte taj tehnički show toliko prejak da sam potpuno izignorisao Lukine vokale koji takođe nisu loši. Još ako je i kadriranje dobro (a posle ICS nemam razloga da sumnjam u Kolarićevo umeće) ima da bude ko lutka nastup.

Meni u nasem nastupu smetaju petominutni siroki kadrovi pa prvi deo nastupa deluje prazno.

Izgleda da je izasao leak svih nastupa na telegramu. Nisam odgledao, ajde strpicu se jos dva sata. Ali vidim da neki komentarisu da je nastup na PZE izgledao bolje - meni se ne cini tako po ovim delicima koje smo mogli da vidimo do sada. Realno imamo jedan od upecatljivijih nastupa, mislim da bi trebalo da budemo malo pozitivniji u pogledu plasmana. Uostalom, i mali downgrade sa nacionalnog izbora ne mora da znaci da je lose, po meni je Konstraktin nastup prosle godine na PZE bio daleko bolji od onog na Evroviziju, pa vidimo kako je prosla uprkos tome.

Pozdravljam ekipu sa foruma, rodbinu i prijatelje iz inostranstva i podsećam da ne zaborave da je broj 3, uvek važio za najsrećniji broj, pa ko je u prilici neka ga zaokruži.
Naš momak u Liverpulu, posle svega što nam se dešava može samo da nas obraduje.

Ja se unapred ponosim.

Pozdravljam ekipu sa foruma, rodbinu i prijatelje iz inostranstva i podsećam da ne zaborave da je broj 3, uvek važio za najsrećniji broj, pa ko je u prilici neka ga zaokruži.
Simbolika trojke:
RTS 3
3. po redu nastupa
Tri prsta

sassy-to-je-to.gif

Mene uhvatila mala pozitivna trema :LOL:
Očekujem - očekivano, top nastup i prolazak u finale!

Back