Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa tako su izvukli.Mada ne znam zašto i ovo nisu producenti odredili kao što su i za pf.

Slabo sam ispratio temu generalno, pa da pitam - sta mislite, ima li vajde nadati se da ce Konstrakta pobediti?

Dok jos nismo videli nastupe iz drugog pf pitam naravno

Sutra ako bude vokalno da valja glasaću za Zejnu Murkić, kao za Biber danas, a videću i Naivu.. :)

Slabo sam ispratio temu generalno, pa da pitam - sta mislite, ima li vajde nadati se da ce Konstrakta pobediti?

Dok jos nismo videli nastupe iz drugog pf pitam naravno
Svakako

Nadam se da Zejna i Svilar prolaze,nešto je malo balada prošlo večeras.

• Like
Reactions: Mrm
Tačno, ali nastupa 18. i jedina je pesma o kojoj se priča nakon ovog pf, digao se neki hajp oko nje tako da nije da nema razloga nadati se.
Sta kazu stranci? I srpski casual pratioci? Znam da imas uvid u javno mnjenje pa pitam 😂

Marko Kon???
A davno mnogo bilo + najnamestenija BV ikad

Moj jedini izbor prve večeri je Konstrakta. Originalna, pesma puna simbolike, koreografija privlači pažnju. Zorja je bila dobra, ali ne volim takve pesme, prezasićen sam tih etno motivima, podvriskivanju, širenju ruku u nebesa i sl. Aca Lukasa ne bih komentarisao. Sramota me da gledam takvu osobu, nije dovoljna samo pesma, već i ličnost, jer muzika je umetnost i kultura.

Bogme Sariti u najboljem slučaju ostala 15 pozicija...da vidiš kad sutra izvuče nešto od prva tri mesta.. :ROFLMAO:
Mada mislim da je redosled za pravog favorita zaista nebitan.

Konstrakta je meni baš osvježenje i super je nastup. Iako, ne mogu nekako dokučiti kako bi to bilo prihvaćeno na ESCu. Riskantno svakako.

Back