Srky
Ekspert
Da opere kosu, recimo?Kod gospodina Vuksanovića je bilo sve primereno i svedeno, odmereno.
Samo nešto još fali u tom nastupu.

Da opere kosu, recimo?Kod gospodina Vuksanovića je bilo sve primereno i svedeno, odmereno.
Samo nešto još fali u tom nastupu.
Tekstopisac za Biberče i SvilaraA Bajaga je autor čije pjesme?
Nije bitno sta kaze nego ko kaze, tako daaaa....E neka sam video da neko missEuro kaže da ne lupa![]()
SvakakoSlabo sam ispratio temu generalno, pa da pitam - sta mislite, ima li vajde nadati se da ce Konstrakta pobediti?
Dok jos nismo videli nastupe iz drugog pf pitam naravno
Nekako sam navikao da je ovde ipak nemoguce uzeti ako nemas imeSvakako
Ima!Slabo sam ispratio temu generalno, pa da pitam - sta mislite, ima li vajde nadati se da ce Konstrakta pobediti?
Dok jos nismo videli nastupe iz drugog pf pitam naravno
Tačno, ali nastupa 18. i jedina je pesma o kojoj se priča nakon ovog pf, digao se neki hajp oko nje tako da nije da nema razloga nadati se.Nekako sam navikao da je ovde ipak nemoguce uzeti ako nemas ime
Nekako sam navikao da je ovde ipak nemoguce uzeti ako nemas ime
A i žanr numere Konstraktine je dosta slabije zastupljen u Srbiji...Nekako sam navikao da je ovde ipak nemoguce uzeti ako nemas ime
naperimer i da fazonira dronjke od bradeDa opere kosu, recimo?![]()
Sta kazu stranci? I srpski casual pratioci? Znam da imas uvid u javno mnjenje pa pitamTačno, ali nastupa 18. i jedina je pesma o kojoj se priča nakon ovog pf, digao se neki hajp oko nje tako da nije da nema razloga nadati se.
A davno mnogo bilo + najnamestenija BV ikadMarko Kon???