ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

To je bilo juče na koncertu Kaarije i Marca Mengonia.. 😄😄

Evo i pojačanja i to ženskog, half Irish, half Serbian (Smederevo and Cork) 🤭

Attachments

• IMG_20230511_081442.webp
    IMG_20230511_081442.webp
    1.1 MB · Views: 31
zorica-brunclik.gif

Definitivno će ovo polufinale biti zanimljive što se prolazaka u finale tiče. Mislim da su Armenija, Gruzija, Austrija, Australija, Cipar, Slovenija i Litva sigurni finalisti, a za preostala tri mjesta može biti bukvalno svašta (osim Rumunjske i SM naravno lol)

Definitivno će ovo polufinale biti zanimljive što se prolazaka u finale tiče. Mislim da su Armenija, Gruzija, Austrija, Australija, Cipar, Slovenija i Litva sigurni finalisti, a za preostala tri mjesta može biti bukvalno svašta (osim Rumunjske i SM naravno lol)
😲 Dil jashtë!! 😤

Australija mi je nekih 60% sigurna, a ostali navedeni su baš 100% sigurni, bilo bi stvarno hit da Australija ispadne sa kvotom 1.02 za prolaz lol

Upravo. Da nastupaju tipa 4. ili 11., tu bi već bilo prostora za eventualni ispadak

Jedva cekam drugo pf-e koje ce mi biti bolje od prvog. Prvo pf-e mi je bilo lose i uopsteno nisam zadovoljan. Skoro i da nemam zelju da pogledam opet.
Zao mi je sto ne mogu sad glasati.

• Like
Reactions: Mrm
Australija mi je nekih 60% sigurna, a ostali navedeni su baš 100% sigurni, bilo bi stvarno hit da Australija ispadne sa kvotom 1.02 za prolaz lol
Sta vam je bre ljudi?? Australija NEMA PROBLEMA sa TVTom u polufinalu!!! U finalu je vec druga prica.

Australija konkurise veceras za pobedu

I meni je Austrlija NQ. Ne deluju mi upecatljivo i nije mi jasno sto su tako visoko. Pesma mi je ok, ali ne za prolaz.

Loreen dominira na kladionicama, povećava se razlika.

Screenshot_20230511_123052_Chrome.webp

Back