Uključio sam se od četvrte pesme, tek stigoh sa posla.A Brineta i njen Dance break? @Miloš
Znači, finaleKeljmendijevi su smehotres, ko neki verski obred u paklu, sa sve vrckanjem maramicama i urlanjem Albine, klečanjem, ko da priziva zle duhove, a sve prožeto užasnim facijalnim ekspresijama.
Pa onako, takva im je koreografija, niti je statična niti puno dinamična, taman.@Miloš jel istina da su statične poprilično?
Sida jedina vredna pažnje u određenoj meri. Ne treba isključiti finale naravno.Subjektivan si!!1 Imas nesto protiv nase Side!![]()
Kakve su vokalno?Teya i Salena odlične, zanimljive, publika tapše na početku nastupa.
A to je plesačica? Ja mislio ultra mega giga gej plesač :OGustaph iz Belgije deluje atraktivnije. Sve je roze, crno i belo. Publika reaguje najviše kada plesačica u roze kostimu skakuće.
Obozavam. To smo je mi fanovi izgurali u prvi planKoliko sam uspeo da pronađem klipove sa proba, Sida stvarno dobar deo pesme stoji ispred sviha Albina se povukla iza sa ostatkom familje
Švajcarci pobediliIsprike ako je netko već stavljao:
Ali Duška stvarno samo što nije rekla HVALA KU*CU, ja sam mislio sinoć da se zezate za to![]()