Uh... onda bi trebali da lete iAustralija druga? Mene samo zanima da li im je ovo zadnja godina na ESC, nebitni su svima. Evropa Evropljanima!
Ove godine je pesma manje viralna od prošlogodišnje, a u finalu je i Hrvatska, izvesno biće i Slovenija, moguće i Albanija, plus nastupamo u prvoj polovini, pa se glasovi mogu rasuti. Prošle godine se sve poklopilo, i pesma i nastup, i redni broj u finalu i nikog sa ovih prostora nije bilo u finalu sem Srbije.ali iz Australije nama stizu glasovi od dijaspore. Da vidimo koliko ove godine sa alternativnom numerom
Plus klavirska melodija na početku.Tesko mi je da poverujem da ce Luke dobiti isto bodova od zirija koliko Hurricane ili Balkanika. Pre svega pesma i aranzman su u produkcijskom smislu izuzetno kvalitetni i nadam se da ce ziri iz random drzava barem to da prepozna. Ja bih bio zadovoljan sa minimum 50-60 bodova i mislim da to nije nerealno.
ima smisla, bar 50ak poena od žirija bi dosta olakšalo.Tesko mi je da poverujem da ce Luke dobiti isto bodova od zirija koliko Hurricane ili Balkanika. Pre svega pesma i aranzman su u produkcijskom smislu izuzetno kvalitetni i nadam se da ce ziri iz random drzava barem to da prepozna. Ja bih bio zadovoljan sa minimum 50-60 bodova i mislim da to nije nerealno.
Naravno da im nije poslednja godina. Videces.Australija druga? Mene samo zanima da li im je ovo zadnja godina na ESC, nebitni su svima. Evropa Evropljanima!