Koji ste ESC momenat u svom životu ja sam Maroko na ESC-u 1980. - E P I Z O D I S T!!!Jako volim što se Luksemburg vraća osećam se kao Luksemburg u životu!
može možeLuksemburg se vraća 2024
e da i oniVoleo bih Kazahstan na ESC. Fali mi malo taj islamski zvuk.
Od Luksemburga ocekujem neke klasične pop pesmice kao Holandija ili Švajcarska
Ja sam Samanta Tina koja iz 10 pokušaja odlazi na esc i tamo završava na poslednjem mestu u polufinaluKoji ste ESC momenat u svom životu ja sam Maroko na ESC-u 1980. - E P I Z O D I S T!!!
GruzijaKoji ste ESC momenat u svom životu ja sam Maroko na ESC-u 1980. - E P I Z O D I S T!!!
Živim najbolje manične dane u životu!Bebi u elementu već treći dan. Volim
Ja sam Silvija Najt 2006 kad me frizer osakati pa idem da mu se svetim!!!Koji ste ESC momenat u svom životu ja sam Maroko na ESC-u 1980. - E P I Z O D I S T!!!
Ja sam Crna Gora. Trpam se svuda uvek, ali ništa ne ide pa na kraju odustanem.Koji ste ESC momenat u svom životu ja sam Maroko na ESC-u 1980. - E P I Z O D I S T!!!
I njenu krunu koriste nakon toga, bez pardona.. Molim lepo..Ja sam Samanta Tina koja iz 10 pokušaja odlazi na esc i tamo završava na poslednjem mestu u polufinalu![]()
Ja sam se smorio u Maritime museum za medaljuuuu, tako da mi ovo dođe kao kec na 11..Bože koliko nam je teško svima, da je ovaj forum polufinale ESC-a bilo bi 2. polufinale 2023. godine