ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

E da Kosovo sam zaboravio. Ja smatram da Kosovo treba da se ujedini sa Albanijom (njegov albanski deo naravno), RS sa Srbijom, a zapadna Hercegovina sa Hrvatskom. I da se jednom za svagda završi sa geopolitičkim krojevima na Balkanu.

Jako volim što se Luksemburg vraća osećam se kao Luksemburg u životu!

• Love
Reactions: Mrm
Bilo je vesti da EBU pregovara sa nekom zemljom da po prvi put nastupi na JESC. Izgleda da je to Luksemburg.

Ako dolaze i na ESC i na JESC to znaci da su all in sto bi reklo.

Potom ide defile finalista, sa vertikalnim linijama na led ekranu i podu u boji zastave. Takmičari nose zastave svoje zemlje. Na svakih 6-7 takmičara ide muzička pauza gde pevaju Go_A, Jamala (jedino ona nije na probi), Tina Karol i Verka Serduchka, pevaju deo svojih esc pesama.

Hrvati obukli iste kostime kao za tirkizni tepih.

Luksemburg se vraća 2024 😍
može može

aj Slovačka i Turska i biće nešto. Možda se nekako skrpi i ova naša EX - YU sirotinja CG, BiH i Makedonija. Doduše možda odu Letonija i Gruzija...

Mada ako dodaju Kosovo možda ne bude nas...

Sad isprobavaju defile po drugi put, a stigla i Jamala.

Voleo bih Kazahstan na ESC. Fali mi malo taj islamski zvuk.

Od Luksemburga ocekujem neke klasične pop pesmice kao Holandija ili Švajcarska
e da i oni

koliko sam razumeo jedini problem što nisu mogli da budu primljeni u EBU ili da barem dobiju pozivnicu jeste što su delili isti pozivni broj sa Rusima, pa bi bio problem oko tvt

sad imaju svoj pozivni broj tako da je vrlo moguće da debituju

Ja sam Samanta Tina koja iz 10 pokušaja odlazi na esc i tamo završava na poslednjem mestu u polufinalu 😂
I njenu krunu koriste nakon toga, bez pardona.. Molim lepo.. 😌
Da krasivie sestri, Im looking at you.. 😌

Bože koliko nam je teško svima, da je ovaj forum polufinale ESC-a bilo bi 2. polufinale 2023. godine
Ja sam se smorio u Maritime museum za medaljuuuu, tako da mi ovo dođe kao kec na 11..
Vrv sam očekivao da ću sa Marcom Mengonijem stajati na palubi Titanika kao u pesmi.. 😌 A desilo se da gledam vitrine prepune maketa brodova engleske mornarice.. 😍😍

Back