Shum
Ekspert
A što je plakala, zna li se?Meni su highlight veceri Duska kako place i Zarin srednji prst, ostalo mogu da zaboravim kao i celu ovu godinu
A što je plakala, zna li se?Meni su highlight veceri Duska kako place i Zarin srednji prst, ostalo mogu da zaboravim kao i celu ovu godinu
Slovenija postala podguzna muva Italiji i to je tako... HRV i SRB se jos i drze nekakoInače sam uvijek uglavnom protiv promoviranja susjedskog glasanja (pogotovo žirija), ali jebote, dal se stvarno mi na Balkanu ne možemo nekako dogovoriti ili nešto da se žiriji međusobno podupru uvijek?!?!
Pogledajte kako se sjevernjaci bezuvjetno drže zajedno i kako padaju desetke i dvanaestice
Stvarno smo no comment
Ma i mi smo, koliko me to nervira. Ja ne znam sta mi i Zlovenci stalno glumatamo s tim dvanaesticama Italiji, škk.Slovenija postala podguzna muva Italiji i to je tako... HRV i SRB se jos i drze nekako
Videla je da Duncan place i svi na sceni pa zaplakala i onaA što je plakala, zna li se?
Meni je zvucalo kao da sarkasticno place.A što je plakala, zna li se?
Brzo joj dati jedan rts sendvic da dodje sebiJao moram da proverim jel ziva Alesia nakon spanskog flopa
Fasisticka gadura!Slovenci se plaše Giorgie Meloni lol
podguzna muha Albanija
Najgore je to sto mi iz bivse Juge i dalje glumimo "objektivnost" dok se Skandinavci i dalje caste.Ma i mi smo, koliko me to nervira. Ja ne znam sta mi i Zlovenci stalno glumatamo s tim dvanaesticama Italiji, škk.
Čudi me da je treća podguzna muha Albanija dala samo 2 Mengoniju
Ma jok, Hrvat iz VaraždinaSkandinavija drma Eurosongom. Jel onaj Martin O. Šveđanin?
Skandinavci uvijek daju sebi međusobno, čak i da je pjesma sranje oni će joj makar 1 bod dat, kod nas toga eto nemaInače sam uvijek uglavnom protiv promoviranja susjedskog glasanja (pogotovo žirija), ali jebote, dal se stvarno mi na Balkanu ne možemo nekako dogovoriti ili nešto da se žiriji međusobno podupru uvijek?!?!
Pogledajte kako se sjevernjaci bezuvjetno drže zajedno i kako padaju desetke i dvanaestice
Stvarno smo no comment
Ja kad Androga ispadne na FSC.sarkasticno place
istina za volju oni se najviše i cimaju oko isteSkandinavija drma Eurosongom. Jel onaj Martin O. Šveđanin?