ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Inače sam uvijek uglavnom protiv promoviranja susjedskog glasanja (pogotovo žirija), ali jebote, dal se stvarno mi na Balkanu ne možemo nekako dogovoriti ili nešto da se žiriji međusobno podupru uvijek?!?!
Pogledajte kako se sjevernjaci bezuvjetno drže zajedno i kako padaju desetke i dvanaestice
Stvarno smo no comment

Inače sam uvijek uglavnom protiv promoviranja susjedskog glasanja (pogotovo žirija), ali jebote, dal se stvarno mi na Balkanu ne možemo nekako dogovoriti ili nešto da se žiriji međusobno podupru uvijek?!?!
Pogledajte kako se sjevernjaci bezuvjetno drže zajedno i kako padaju desetke i dvanaestice
Stvarno smo no comment
Slovenija postala podguzna muva Italiji i to je tako... HRV i SRB se jos i drze nekako

Slovenija postala podguzna muva Italiji i to je tako... HRV i SRB se jos i drze nekako
Ma i mi smo, koliko me to nervira. Ja ne znam sta mi i Zlovenci stalno glumatamo s tim dvanaesticama Italiji, škk.
Čudi me da je treća podguzna muha Albanija dala samo 2 Mengoniju

Ako svi ziriji stimaju ne moramo i mi. A nije bas da se ne poguramo medjusobno. Ako me pamcenje sluzi najvise smo dobili od Hrvatskog i Portugalskog zirija po (4).

podguzna muha Albanija
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Ma i mi smo, koliko me to nervira. Ja ne znam sta mi i Zlovenci stalno glumatamo s tim dvanaesticama Italiji, škk.
Čudi me da je treća podguzna muha Albanija dala samo 2 Mengoniju
Najgore je to sto mi iz bivse Juge i dalje glumimo "objektivnost" dok se Skandinavci i dalje caste.

Znaci Srbi su ispali najveci papci time sto je ziri dao 12 bodova Sloveniji, a slovenacki ziri kao i uvek, nista. Hrvatski ziri bar da nesto, Slovenija nada, nula, nista.

Sto se televoting tice, video sam da je nasa publika dala 8 Hrvatskoj a 10 Sloveniji.

Od publike nazalost predvidjam da je Luka dobio samo po 8 bodova iz Slovenije i Hrvatske.

Stvarno smo no comment
Skandinavci uvijek daju sebi međusobno, čak i da je pjesma sranje oni će joj makar 1 bod dat, kod nas toga eto nema

Back