Da vas čujem kako akcentujete Kazahstan...a šta je sa AUSTRAlijom?
Kad je pobedila Rusija mislim da im je pao mrak na oči i kao ne mora ziri zajebi ovoBili su mirni dok su pobeđivale Estonija i Letonija![]()
EBU im je dozvolio da se takmiče samo na JESC, pošto su pridruženi članovi...Zašto je Kazahstanu interesantniji JESC pa tamo redovno učestvuju, a na pravoj nisu nikad ?
Ali bukvalno.Ovo je sve osveta zapadnjaka za komplekse koje smo im nabili 2000-ih((
Pominjalo se to ovde vec, delili su isti medjunarodni pozivni broj sa Rusijom pa ne bi mogli da ucestvuju na televoting. Uskoro treba da im bude dodeljen novi broj. Mada ne mislim da je to jedini razlog zasto ih nema na ESC, verovatno politicke nesuglasice sa EBU.Ne znam što Kazahstan ne debituje kad već učestvuje na JESC
okle to? kažu da je dobio u prvom krugu
moraju da imaju bar jednog emitera kao člana EBUa ili da dobiju pozivnicu kao AUST..lijaZašto je Kazahstanu interesantniji JESC pa tamo redovno učestvuju, a na pravoj nisu nikad ?
Ali Ictimai je public broadcasterPominjalo se to ovde vec, delili su isti medjunarodni pozivni broj sa Rusijom pa ne bi mogli da ucestvuju na televoting. Uskoro treba da im bude dodeljen novi broj. Mada ne mislim da je to jedini razlog zasto ih nema na ESC, verovatno politicke nesuglasice sa EBU.
Podseca me na scenario kada EBU nije hteo da primi drzavnu televiziju Azerbejdzana u uniju vec umesto toga privatnu Ictimai TV.
Nije, komercijalna televizija. I švedski TV4 je do pre koju godinu bio član EBU...Ali Ictimai je public broadcaster![]()
Je l’ realno da ovo pišeš nakon što si mjesecima ovdje vrtio naučne radove i analize kako će Cha cha cha biti ukupni pobjednik jer je naprosto megahit i da čak ni podrška žirija za Loreen neće moći zaustaviti Kaarijin trijumf? Sad odjednom Tattoo hitčina naspram Cha cha cha, lol.Tattoo je komercijalno najuspešnija evrovziijska pesma ove godine i žiri, koji je sačinjen od profesionalnih muzičara (od kojih su mnogi i sami nastupali na Evroviziji) je očigledno prepoznao kvalitet i potencijal ove pesme. Nemojte se iznenaditi ako Tattoo ispadne neuporedivo veći hit od Cha Cha Cha.
San Marino nema televoteVidim stvarno nemaju poseban pozivni broj.
Kako je to moguće za toliku zemlju.
Nema ga ni San Marino, pa kako onda oni učestvuju ?
Ne znam da li se nešto promenilo u poslednjih sat vremena.okle to? kažu da je dobio u prvom krugu
Onda sam ja nešto pomešao. Izvinjavam se...