242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Majsta (M. Pokora) je zamalo pobedio kod mene na moju proslu org nakon sto je bio prvi iznad crte u pf.

A i ja sam zamalo pobedio kod Stoleta sa Tor Millerom nakon sto sam bio 9. u pf (od 10 finalista sto su prolazili).
Mislim da mi se to još jednom desilo, moraću da provjerim spisak svoj

Pozzahontas, čestitke na organizaciji! Sve bilo super!

Bilo je, 137. FSC, zanimljivo da se i on vrteo oko slova takođe. First Aid Kit mislim da su bile prve ili druge iznad crte. Moram pogledati u tabelu pomenutog izdanja kad budem za laptopom baš.

Čestitke pobedniku, prava dominacija (iako mi se pesma ne sviđa).
Čestitke organizatoru, sve je bilo baš jako dobro😁.
Ne znam muzičke ukuse ostalih forumaša i šta bi ko mogao da šalje, tako da iza svakog svog boda stojim bez ikakve kalkulacije😀

Kako god čudno zvučalo (s obzirom da sam završio poslednji), ja sam prezadovoljan.
Poznato je da šaljem pesme koje forum uglavnom teško svari, a sada kad sam direktni finalista to sam pojačao još x10. Pesmu znam od kada je izašla i meni je guilty pleasure i ovo je bio pravi momenat da se pošalje. Uopšte me ne interesuje da li je za nekoga kič, šatorska, sramota... ukusi se razlikuju i ja sam vrlo ponosan što sebe ne moram da žanrovski ograničavam i što moje plejliste izgledaju kao da ih je sastavljalo više ljudi.
Zahvalio bih se ovom prilikom: Novinaru i Mrmu na 12 poena, Sivom na 8 poena, Dracarysu na 6 poena, Zelenom na 5 poena i Leu i Endregi na 3 poena. ☺️

I za kraj, čestitke Poky na sjajnoj prvoj organizaciji. Sve je bilo na vrhunskom nivou i postavio si nove standarde. Jedva čekam tvoje naredne organizacije.

Poznato je da šaljem pesme koje forum uglavnom teško svari, a sada kad sam direktni finalista to sam pojačao još x10. Pesmu znam od kada je izašla i meni je guilty pleasure i ovo je bio pravi momenat da se pošalje. Uopšte me ne interesuje da li je za nekoga kič, šatorska, sramota... ukusi se razlikuju i ja sam vrlo ponosan što sebe ne moram da žanrovski ograničavam i što moje plejliste izgledaju kao da ih je sastavljalo više ljudi.
lol.png
Ovako sam ja za Bilju i Plitak Potok kada sam bio direktni finalista isto :p

Ma da, obavezno ću da pošaljem kad nisam DF pa da se iživljavate sa nulama. Mada sam ja par puta slao folk i pop-folk i kada nisam bio DF, no dobro.
Postoje pesme koje se šalju baš u ovakvim prilikama. Isto sam uradio sa Teom Tairović kako bi prošla u finale. I opet ću tako kad pobedim sledeći put 2045.

kako je čudno što sparkle još uvek ni ne zna da je pobedila. Jedva čekam da sazna :D

Back