Mislim da mi se to još jednom desilo, moraću da provjerim spisak svojMajsta (M. Pokora) je zamalo pobedio kod mene na moju proslu org nakon sto je bio prvi iznad crte u pf.
A i ja sam zamalo pobedio kod Stoleta sa Tor Millerom nakon sto sam bio 9. u pf (od 10 finalista sto su prolazili).
To ga je pogodilo vrvAha da, znam zašto sam dobio 12 od Storma, jedan dio teksta ide "I'm the biggest BITCH in the world"![]()
Suze su mu same krenuleZnam da je na organizaciji NikolineNine pobedila pesma koja je bila prva iznad crte.
To ga je pogodilo vrv![]()
Poznato je da šaljem pesme koje forum uglavnom teško svari, a sada kad sam direktni finalista to sam pojačao još x10. Pesmu znam od kada je izašla i meni je guilty pleasure i ovo je bio pravi momenat da se pošalje. Uopšte me ne interesuje da li je za nekoga kič, šatorska, sramota... ukusi se razlikuju i ja sam vrlo ponosan što sebe ne moram da žanrovski ograničavam i što moje plejliste izgledaju kao da ih je sastavljalo više ljudi.
pa to je i poenta DF... da pošalješ nešto van okvira što 1000% neće proći u normalnim okolnostimaPosaljite ih kad niste DF da vas vidim