243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Super, Bebi, samo lepo izglancaj Listu uspešnosti pre spavanja!

Tema je odlična 👏

Sa zadatkom se nisam naročito usrećio, ali sam, kopajući po bookmarksima, pronašao nešto što bi možda moglo da ispuni uslove, ali prespavaću ipak👆

Predlog prihvaćen! 😍
Poslao sam pesmu koju jako volim, ali očekujem ili top ili flop ovog izdanja jer smatram da je pesma baš risky.

Jao ako mi zauzete jednu pesmu koju planiram mesecima.... Nisam dobio zadatak za nju ali mi i nije pretezak zadatak

Tema je naravno, fenomenalna🥰

Ja dok se trudim da ne pošaljem nešto na ****** za svaku od kategorija:

Hold Me Back GIF

Dobar jutar! Probudili smo se sa podeljenih 33 zadataka, a trenutno imamo i 18 uspešnih prijava! Za sada se dobro odgovara na zadatke, kreativnost je izgleda izbila u prvi plan kod takmičara. 🤩

Ja se premišljam između 5 ali naginjem ka jednoj najviše, sve sa Spoti plejlista mojih, ma odlično

Samo oko jednog izvođača je bilo klanje ko će ga maznuti. Ostali mirno dolaze u pp sa svojim predstavnicima, većina već pečarirala ugovore.

Evo kako nam glasi statistika za podeljene zadaće!!!

Emo faza: 4
Denserka fenserka
: 3
Regresija
: 6
Muzika za klistir duše
: 5
Pogrebna oprema
: 4
Antropologija
: 6
DŽOKER
: 5

Nije mi prošao prvi predlog, tako da sam se pomirio sa laganim ispadanjem ovog puta, iako sam poslao nešto fenomenalno. :love:

Dosta afirmisanih forumaša još nije tražilo svoje brojeve, pozivam ih da to učine!
Trenutno smo i dalje na broju 33.

Back