Predlozi i utisci o forumu

Ja kad uđem preko telefona, telefon kad skenira moju facu tako se odmah loguje na forum ne moram ništa da kucam šifre i tako to.

Što se tiče rotacije ekrana u aplikaciji, još neki korisnici Xenforo softvera su prijavili problem, pa nadajmo se da će rešiti nekim narednim ažuriranjem.
Što vam to toliko smeta, toliko tresete i okrećete telefon dok čitate forum? :LOL:

Transformišimo staru Srboviziju u Jugoviziju, ostaju stari gradovi i njihova istorija i plus konačno dodamo Makedoniju i Sloveniju. I rešili smo višedecenijski problem sa referendumima kao nekada što smo imali.

Ne može ni Jugovizija kao naziv i o tome se pričalo. To je bio naziv jugoslovenskog izbora za ESC. :D

Jadranovizija, kao Jadranska Liga :LOL: ili YugoSongContest.

Jadranska liga, ali da pravo učešća ima i Albanija!

Forum je jedino mesto gde se mi iz regiona ujedinjujemo, družimo, volimo, poneki seksaju. Na drugim portalima se svađaju i mere k.

Šalu na stranu, bila bi kul neka Baljkanovizija, da napokon grčke pesme ne ližu patos u polufinalu FSC-a.

Transformišimo staru Srboviziju u Jugoviziju, ostaju stari gradovi i njihova istorija i plus konačno dodamo Makedoniju i Sloveniju. I rešili smo višedecenijski problem sa referendumima kao nekada što smo imali.
Bila Jugovizija bez :mkb: i :sib:, e svašta ću još čuti... 😅

Ništa vas više ne razumem, šta je to zapravo bilo, ali NIŠTA!!! ekplodiraće mi glava... 😅

To je najkomplikovanije takmicenje bilo sto se tice tih jezickih pravila jer samo štokavsko je moglo, al posle nekog vremena sve dijalekte smo izgleda pustili.
Javno je sve bilo dakle znaš ko zastupa Vršac i kad se prezentuju pesme ispred izvođača piše grad.
Mogao si da učestvuješ u dnevnim skandalima rasprave između delegacija, preko novina da ratuješ i braniš se, sve to je faktor za postizanje rezultata. Nekad prokukas kako ne prolazis u finale, jednom pošalješ iole dobru pesmu lansiraju te visoko, malo te časte.
Ima neke vrste politike u svemu tome, a zapravo i ne jer potrebno je da ti se svidi pesma da glasas za to jer toliko se dobro poznajemo svi ovde da je providno i tad kad glasas za nesto sto bas nije tvoj fah.
Otud nas zeleni i Slavonski Brod ne vole jer imali smo jedan rat koji smo dobili, tako da brod potonuo u to vreme.
Najzanimljivije je bilo to sto su nekad ti skandali izmisljeni toliko dobro da ljudi zaista pocnu da prizivljavaju kao da je realan rat izmedju dva forumasa.
Bilo je izbora forumskih za moderatora.

Ako neko moze jos nekog rezimea da se seti neka kaze, ja ni kafu popio nisam vec sam esej ispisao. 😂

• Wow
Reactions: Mrm
Back