Offtopic

Što se FEST-a tiče, može joj se samo pozitivno istaći u prvi plan.. 👏

Prvo da se mi lepo povucemo sa Decje Evrovizije, jer kad tu ne ide, jednostavno ne ide. I da se fokus stavi samo na seniorsku Pesmu Evrovizije.

A ko kaže da bi budžet za JESC otišao na ESC? Lol

Ne vidim zašto bi se vratili u mračnu eru, nije Olivera valjda jedina sposobna za to, a Sandra je tu bila sa njom sve vreme, snaći će se.

Vidim imala je žuta Olja "okršaj" sa Azdejkovićem danas.. 🤭🤭🤭

Samo se čuvajte da Handanovića ne uključe u izbor.. 😬 Opasno je šunjalo i njuškalo, a ima i keša..

Još sad kad se venča sa Đedovićkom.. 😏

Samo me ti @Petar "marširaj", njuškalo i šunjalo je bilo na ivici za ministra kulture.. 😌😔

Neću ni da idem na taj koncert.. :D

Kupih upravo karte za svetsko prvenstvo u atletici u Budimpešti u Avgustu... 🏃‍♂️🏃‍♂️👟❤️

@Marko

Moram da ispratim Hugues Fabrice Zango, to mi je omiljeni sportista...bio je prijavljen za World Indoor championships u Beogradu, ali je morao da otkaže u poslednjem trenu... :( u kontaktu sam sa njegovim rođenim bratom Alex Cedric, online, nadam se da će i on dečko konačno doći u Evropu, odbili su ga dva puta za vizu, iako mu je brat dvojni državljanin Burkine Faso i Francuske, ali nastupa za Burkinu Faso i osvajač olimpisjke i svetske srebrne medalje!
Imao sam i ja u planu da idem u Budimpestu, ali sam ipak odustao. Koliko si platio kartu i da li je to za sve dane ili samo odredjeno?

A za Zango se secam da se kao poslednji, 12., kvalifikovao u finale. A u finale uz malo srece dosao do medalje.

@Tinte

Eeee bre što nisi?? :( biće divno, potpuno novi atletski stadion je u pitanju, na obali Dunava, najbolji u Evropi.. Nisam uzeo za sve, samo ta prva 3 dana kada je triple jump koji sam pomenuo da će mi biti u fokusu.. A za Hugues Fabrice Zango, malo bih te ispravio, da jeste ušao kao poslednji u kvalifikacijama na OI, ali on je došao kao bronzani sa svetskog i sa rezultatima te godine koji su bili u igri za medalje, tako da je više ta kvalifikacija bila podbačaj.. :) na prethodnom svetskom je otišao korak dalje, skočio je za srebro, tako da se i sada u Budimpešti i dogodine u Parizu očekuje borba za medalje obzirom da ima 30 godina.. 👍💪🙂

More je u pitanju. Idem u tom periodu, pa cu preko TV-a pratiti koliko mogu ili online.
Inace, imaces cemu da se radujes posto ce biti jedan od kandidata za meljadu. Bice tesko, ali ima cemu da se nada. (y)

• Like
Reactions: Mrm
More je u pitanju. Idem u tom periodu, pa cu preko TV-a pratiti koliko mogu ili online.
Inace, imaces cemu da se radujes posto ce biti jedan od kandidata za meljadu. Bice tesko, ali ima cemu da se nada. (y)
Tako je... Od Kubanaca (za razne zemlje) ne moš' do zlata pa to ti je... 😏😌 Ali brat njegov mi je obećao 18 m konačno, možda baš u Budimpešti jer tempira formu..

Besmisleno je dovoditi u pitanje JESC, bilo bi bas bez veze da se povucemo, nasa deca i omladina zasluzuju da imamo predstavnika na tom takmicenju.

Gospodji Sandri neko da preporuci, sto pre, odmah, kako je preuzela funkciju, sa krene da prati forum OGAE Srbija 🤣🤭

Upravo to. Deca zaslužuju da mogu da se pojave na takvoj platformi.

Danas je počeo sa radom portal za frilensere preko koga možete podneti poresku prijavu za prihode ostvarene od lica koja prilikom isplate ne obračunavaju i ne plaćaju poreze i doprinose u Srbiji (dakle, najčešće za prihode od stranih poslodavaca, rad na raznim portalima poput Upwork itd). Prijavite se elektronskim sertifikatom, možete i zavesti čisto za sebe datume svih uplata, pa da vam automatski obračuna dinarsku protivvrednost na dan uplate, pa da ne morate brinuti ni o množenju i sabiranju više prihoda... Odaberete jedan od 2 ponuđena modela za frilensere (prvi model povoljniji za manje iznose, drugi za veće i obavezno uključuje određeni minimalac za PIO, i može se model menjati prilikom svake uplate, tj. u svakom kvartalu se odabere ono što vam u tom trenutku više odgovara) i plaćaju se porezi i doprinosi u skladu sa poslednjim izmenama relevantnih zakona. Prijave se podnose ukoliko ste imali bar jedan prihod u kvartalu, a ukoliko računica pokaže da treba i da platite, generisaće se i uplatnica sa QR kodom (npr. plaćanje za zdravstvo je obavezno samo za one koji ga ne plaćaju po drugom osnovu, tj. nisu inače negde drugde zaposleni).​
https://frilenseri.purs.gov.rs/

Ide Exit. Tresem se, jer mi ove godine 10 godina od prvog Exita.

Back