Cesto razmisljam da li ce me ta osoba uopste i trpeti i da li cu ja brinuti i paziti o partneru. Plasim se da ne postanem sebican i samozivnik ili jos gore da budem kontradiktoran.
Hvala ti na lepim rečima, u mojoj prirodi jeste da pomažem ljudima pogotovo kada se sa nekim stvarima saosećam ili kada prepoznajem sebe u tome. Tako i kod Lignje, ima tu stvari koje sam i sam radio i treba podeliti to iskustvo čak iako imamo različite mehanizme kojima se služimo da neke stvari prevaziđemo.Bebi, divno je citati tvoje misli o problemima sa kojima se manje-vise svi susrecu u odredjenom delu zivota. Nekoga to zadesi pre, nekoga posle. Vrlo zrelo razmisljas na ovu temu. Narocito sto se radi o delikatnoj stvari naseg drugara za koje treba imati sirinu pogleda i neizmerno razumevanje.
Petar je takodje dao veliki doprinos temi svojim mudrim kometarima, svima nam je potrebno da se zapitamo gde smo, sta radimo i kako sacuvati sebe, a ostati Covek u ovim ludim vremenima.
Obično su najluđe osobe dobri terapeuti.
Lignjo, mudrost i stalozenost dolaze sa godinama koje su pred tobom. Kada se opustis, videces da ce sve doci na svoje. Tako sam i ja imala u glavi neka pitanja, a kako cu ovo, a sta cu onda, i zapravo sve je doslo na svoje, kockice su se slozile onog trenutka kada sam shvatila da zivot ide svojim tokom i da se samo treba prepustiti struji koja te nosi. Priroda je odredila koliki cemo teret nositi u zivotu, samo onoliko koliko mozemo da podnesemo.Cesto razmisljam da li ce me ta osoba uopste i trpeti i da li cu ja brinuti i paziti o partneru. Plasim se da ne postanem sebican i samozivnik ili jos gore da budem kontradiktoran.
Ni moji nisu isprva prihvatili, bio sam čak izbačen iz kuće. Ali sam bio spreman na to u datom trenutku jer sam sve verzije u glavi već proživeo.Da, s obzirom da nemam nikakva iskustva, logicno je da tako razmisljam. Ja najvise od svega zelim da me roditelji prihvate takvog kakav ma koliko i moja majka govorila da treba da prihvatim sebe takvog kakav sam.