Offtopic

Meni pričaš, pa ja tako idem stalno, ja odem na more i ne mogu tri krštena dana da mirujem u mestu/na plaži.. 😂 Ali ovo deluje baš..👌😍
Meni od svega gdje sam po obali odsjedao ništa ne može nadmašiti ovaj pogled iz hotela na grad Korčulu. Nisam se odvajao od balkona lol (osim kad sam morao jel) 🥰

IMG_3933.jpeg

Ja bih na plaži mogao da ležim dok ne crknem
Ajmo u avgustu u Bellevue, Mali Lošinj!! 😍 Da ne preterujemo, 5 noći, sa doručkom, najstandardnija 1/2 soba, 1000 eur po osobi, i za tamo nam treba još toliko po osobi, ne verujem više...i da ispoštujemo @Marko jedna noć kod njega, moramo zvao nas je.. Ajde govori, koji datum.. 🤓

Meni od svega gdje sam po obali odsjedao ništa ne može nadmašiti ovaj pogled iz hotela na grad Korčulu. Nisam se odvajao od balkona lol (osim kad sam morao jel) 🥰

View attachment 7420
Korčulu sam ti isto nabrojao onomad, SVAKAKO!! 😍
Extra je! Jel to hotel neki ili privatno?

Hotel je bio.
Inače, ja se divim svima vama koji možete ljetovati usred sezone, meni je to uvijek bilo bezveze. Stoput mi je ljepše na moru provesti period izvan sezone, čak u nekoj predpredsezoni i postpostsezoni, kad su tamo samo ljudi koji actually žive lol. Prevelike mase turista su mi non event, doduše ne samo za more nego i općenito. Čak i tu na kontinentu gdje živim to dolazi baš do izražaja jer je 3 km od mene veliki spa resort i to bude krcato što kupačima svaki dan, što gostima hotela na duže periode i to je baš ugh 👾

Pa ni ja ne volim Markooooo!! 😭😭 Ja sam gledao septembar, čak i početak oktobra, ali kazao sam, ne može odmor tada ove godine, zbog DKP.. 😫😭

Ma šta ćeš tamo, to preskupo i fancy, dođ ti fino na kontinent pa ti ja za male pare iznajmim smještaj kod sebe pa ti istražuj sjever Hrvatske, kakvo more više, gotov je tradicionalni 3S pristup turizmu!
Bukvalno bih došao.

• Love
Reactions: Mrm
Ali Jordan. 😂 To si mi oprostio, ali što sam otišao i u Ljubljanu umesto HR nećeš nikad!

'Ajde da se organizujemo za oktobar?

Ju, na to sam već i zaboravio. Bog prašta, ja ne.
Ti se fino organizuj sam sa sobom prvo, javiš meni na vrijeme tako da uzmem par dana GO i da vidiš ekspirijens in Kroejša 💅

Ajmo u avgustu u Bellevue, Mali Lošinj!! 😍 Da ne preterujemo, 5 noći, sa doručkom, najstandardnija 1/2 soba, 1000 eur po osobi, i za tamo nam treba još toliko po osobi, ne verujem više...i da ispoštujemo @Marko jedna noć kod njega, moramo zvao nas je.. Ajde govori, koji datum.. 🤓
Znam koga sigurno ne zoves... :sneaky:

• Wow
Reactions: Mrm
Ju, na to sam već i zaboravio. Bog prašta, ja ne.
Ti se fino organizuj sam sa sobom prvo, javiš meni na vrijeme tako da uzmem par dana GO i da vidiš ekspirijens in Kroejša 💅
Javljam ti sve. 🤗

Kao neko ko skuplja spotove snimljene sa (nazalost ugasene) Vive, oduvek sam hteo da vidim spot Frozen od Madone snimljen bas 1998. pre nego sto je postao redizajniran iste godine.

VideoCapture_20230705-205229.webp
I Sad kako sam nasao torent fajl sa spotovima gde je izmedju ostalog stavljen i ovaj Madonin, naravno da sam se odusevio. Znaci ovako je izgledala Viva kad sam zacet.
Screenshot_20230705_205435_Chrome.webp
A ovako je izgledala Viva kad sam se rodio, jer je Viva bila redizajnirana u aprilu 1998.

Sve u svemu, kao neko ko je voleo Vivu dosta i kao neko ko nazalost nije imao tu sansu da iskusi Vivu 90ih i emitovanje Vive na Trecem kanalu, ja sam poceo da skupljam spotove snimljene sa Vive iz perioda 1993-2001 za licne potrebe i pravim kompilacije spotova snimljenih sa Vive po godinama. I dalje mi je zao sto je Viva ugasena jer je to bio najbolji muzicki kanal ikada.

Ah, Viva 🤗 Mene taj kanal asocira na divan period petog/šestog razreda osnovne kada sam ga maltene hipnotisano pratio preko kablovske kako bih snimio omiljenu pesmu. Najviše sam voleo popodnevnu smenu, jer bih onda celo prepodne proveo sam u stanu gledajući prvo neku krš telenovelu na Palmi, a onda do podneva i škole drndao video rekorder čekajući omiljeni spot. Ovako na prvu padaju mi na pamet Spice Girls, Backstreet Boys, No Doubt, NSync, Boyzone, Caught In The Act, Tic Tac Toe, Dj Bobo, Squeezer, Mr. President, Madonna itd.

Sa istom posvećenošću sam u tom periodu redovno sredom verglao bajs preko pola grada kako bih što pre kupio jedan od malobrojnih primeraka nemačkog Brava. Pa onda pen prijatelji, dopisivanje, razmene postera, piratskih kaseta. Sva ta pisma i dalje čuvam. VHS kasete su delom presnimljene, delom izgubljene, baš kao i posteri. Sećam se da sam par dana pred bombardovanje sve lepo i pažljivo skinuo sa zidova, spakovao i negde sklonio, eto, za svaki slučaj. Srećom, na moj grad tog proleća nije pala nijedna bomba. Ubrzo potom mi se i muzički ukus znatno promenio, a ne mnogo kasnije su postere Spajsica zamenili posteri Otpora ✊.

zorana-pavic.gif

Back