Ajmo u avgustu u Bellevue, Mali Lošinj!!Ja bih na plaži mogao da ležim dok ne crknem
Korčulu sam ti isto nabrojao onomad, SVAKAKO!!Meni od svega gdje sam po obali odsjedao ništa ne može nadmašiti ovaj pogled iz hotela na grad Korčulu. Nisam se odvajao od balkona lol (osim kad sam morao jel)
View attachment 7420
Bukvalno bih došao.Ma šta ćeš tamo, to preskupo i fancy, dođ ti fino na kontinent pa ti ja za male pare iznajmim smještaj kod sebe pa ti istražuj sjever Hrvatske, kakvo more više, gotov je tradicionalni 3S pristup turizmu!
Pa ja ne znam šta ti čekaš više, esam stoput rekao dođi više u taj Zagreb. Ne, on ode na Maltu ili u JordanBukvalno bih došao.
Znam koga sigurno ne zoves...Ajmo u avgustu u Bellevue, Mali Lošinj!!Da ne preterujemo, 5 noći, sa doručkom, najstandardnija 1/2 soba, 1000 eur po osobi, i za tamo nam treba još toliko po osobi, ne verujem više...i da ispoštujemo @Marko jedna noć kod njega, moramo zvao nas je.. Ajde govori, koji datum..
![]()
Javljam ti sve.Ju, na to sam već i zaboravio. Bog prašta, ja ne.
Ti se fino organizuj sam sa sobom prvo, javiš meni na vrijeme tako da uzmem par dana GO i da vidiš ekspirijens in Kroejša![]()