Kako se danas osećate?

Stefke brate, otkud sad to? ;) :ROFLMAO:
Samo sam odgovarala na postove starijih drugara sa foruma. Da li sam sama zapocela neku licnu pricu? Ako jesam, to je bilo nesvesno.
Postala sam "Iskusan clan", pa da nazdravimo... Ziveli! :D

Nisam mislila, al', samo za Stefana ...

Mala, tužno, nisi mi ni dala priliku da me upoznaš… Bar ne na ovom novom forumu 💅

Mala, tužno, nisi mi ni dala priliku da me upoznaš… Bar ne na ovom novom forumu 💅
Markec, odakle ti ideja da ti nisam dala priliku? Mada, i nisam...
Evo, Marko, zvanicno zelim da te bolje upoznam. Ne brini, bice prilike... ;)
Cekaj, sta znaci "na ovom novom forumu"?

Petre, ko vam je ta Aleksandra? Ozbiljno pitam.

U tom slucaju, stize Paris na margaritu. Helikopterom. Treba nazdraviti, Mala postala "Iskusan clan". ;) :ROFLMAO:

Last edited:
Stefke brate, otkud sad to? ;) :ROFLMAO:
Samo sam odgovarala na postove starijih drugara sa foruma. Da li sam sama zapocela neku licnu pricu? Ako jesam, to je bilo nesvesno.
Postala sam "Iskusan clan", pa da nazdravimo... Ziveli! :D

Nisam mislila, al', samo za Stefana ...
Teska teska zaraza... No matter what they say i'm still the same, somehow everybody knows my name! And all the girls wanna get with the boys, and the boys really like it!

Markec, odakle ti ideja da ti nisam dala priliku? Mada, i nisam...
Evo, Marko, zvanicno zelim da te bolje upoznam. Ne brini, bice prilike... ;)
Cekaj, sta znaci "na ovom novom forumu"?
Zasto si tuzan? 🥺

Ovo je forum koji radi od 2022. Pre toga smo imali forum koji je radio od 2008. ali je pao 2020.
Hvala na odgovoru, ali pored je stavljena ikonica "mazanje noktiju". Da nije Marko pomislio na onaj drugi forum, zenski, zbog neobaveznih tema? Danas sam preterala. Sva sreca pa je ponoc blizu. 👻

Zanimljivo mi da neko ne zna da je ovaj forum star 16 godina.

Petre, ponoc je prosla, a ja se jos nisam zaustavila. Ako znas za Boga, prekidaj ovu trakavicu. Evroviziju pratim povremeno, laicki, nepretenciozno. Samo sto rok/pop/ i sl. muziku pratim od malih nogu, nisam mogla da zivim bez nje. Sada sam u fazi da me interesuju delovi istorije muzike koji su mi promakli, a mogu se naci na ovom forumu. Zato mi je interesantan, jer znam da sam kao laik u debeloj manjini ovde. Hvala sto sam postala deo ekipe.

Back