Ona tebe ostavila?Au prijatelji pre neki dan je na meniju bio jedan od jacih raskida, maltene kao raskid poslovne saradnje.
Definitivno moram da se klonim hladnih devojaka, a sa takvima sam najcesce imao nesto.
I sebe sam uhvatio milion puta, i svoje gej drugare, to je jedna priča koja se ponavlja iznova i iznovaAjmo malo strejt drame da pričate, pozlilo mi više od pederluka.
Morat ćeš se ipak malo strpit neka 3 mjeseca, kad se choda opet ulogira na forumPa evo sad Choda može malo detaljnije da nam ispriča, svi mi volimo da delimo svoje nedaće ljubavne.
Ja sam imao period u 2020. kad mi je jedno uvo bilo skroz zapušeno 3 meseca otprilike i nisam mogao nikako da ga otpušim dok se samo nije otpušilo, trenutak kad se otpušilo jedan od najprijatnijih trenutaka u mom životu tako da apsolutno razumem.Prvi je sto ponovo, nakon duzeg vremena, cujem normalno tj. na oba uva
To je bilo pre nego sto sam se pojavio na FSC scenu. Tako da...Sad kad čujete bolje možda ćete početi da bolje glasate na FSC-u!
ISTO! I jos sad imam u planu da kupim nove slusalice xDAli od koriscenje slusalica cu definitivno ostati gluh nekad, imam losu naviku da uvek slusam na najglasnije
I meni se to desavalo dva puta, zbog toga ne cackam usi vise, a stapice za usi izbegavam bas zbog toga sto mogu da zapuse uvo.Slicna situacija. Nakon sto sam se tusirao, primetio sam da kao da mi je jedno uvo zapuseno. Jako cudan i neprijatan osecaj. Mislio sam da mi je nekako voda usla u usi i da ce to ubrzo proci. Proslo par dana i ne prolazi. Otisao kod lekara, utvrdili da ima zacepljenje i odmah mi ispirali uvo. U momentu sam procuo i doziveo veliko olaksanje.
Zato znam kako ti je.