Kako se danas osećate?

@Lignjoslav

Izvini ako sam ti se ja umešao nešto juče niti sam video komentare pre toga zaista, ti najbolje znaš kako ti ja uvek priđem prijateljski, onako drugarski, još od one priče o anksioznosti, ne "tapšem te po ramenu" i ne glumim jer je po meni to neadekvatan pristup u ovom slučaju, ali znam da ti znaš.. 😉

Ako sam ja bezosećajno đubre zbog kojeg treba bilo šta da padne, uf mogu slobodno da kažem, na konju smo...
Dobro Mrmy, nemoj sad baš taj Zorica Marković ja sam najgora ja sam najpodlija mode 😃

Dobro Mrmy, nemoj sad baš taj Zorica Marković ja sam najgora ja sam najpodlije mode 😃
Razočarala me, čekam već danima da se prema obećanju obruši na Kačavendu, ali ništa.. 😫

#Majkinisledbenici 🙌🤘
#Majkinojato 🤓

Inače, osećam se zgroženo jer se Mrm ubacivao sa svojim "problemima" oko spremanja za more dok se ovde diskutovalo o ovako važnim mentalnim problemima. Nemamo sluha jedni za druge nimalo i treba opet forum da padne definitivno.
A mene baš to dotuklo kad sam pročitao 😭

@Lignjoslav

Izvini ako sam ti se ja umešao nešto juče niti sam video komentare pre toga zaista, ti najbolje znaš kako ti ja uvek priđem prijateljski, onako drugarski, još od one priče o anksioznosti, ne "tapšem te po ramenu" i ne glumim jer je po meni to neadekvatan pristup u ovom slučaju, ali znam da ti znaš.. 😉

Ako sam ja bezosećajno đubre zbog kojeg treba bilo šta da padne, uf mogu slobodno da kažem, na konju smo...
Ma nikakav problem nije, trebalo mi je samo da izbacim sve iz sebe, ako nista, lakse se osecam.

• Like
Reactions: Mrm
A mene baš to dotuklo kad sam pročitao 😭
giphy.gif

Ne *ebe ni živa sila Mrmoslaviju... 😌

Ja mislim da bi ti preživeo i tornado da se pojavi 😁

• Haha
Reactions: Mrm
Da se vratim temi kako se osećam:

Iznervirano, trenutno kod roditelja u kući i niko mi nije najavio da dolaze majstori neki u moju sobu nešto da poprave. Samo mi upadaju u sobu dok ja u gaćama šlogiran od spavanja. Ja ih napušavam oni mi se smeju, pa mislim strašno.

Da se vratim temi kako se osećam:

Iznervirano, trenutno kod roditelja u kući i niko mi nije najavio da dolaze majstori neki u moju sobu nešto da poprave. Samo mi upadaju u sobu dok ja u gaćama šlogiran od spavanja. Ja ih napušavam oni mi se smeju, pa mislim strašno.
Preslatko.. 😍

Osecam se divno iz dva razloga. Prvi je sto ponovo, nakon duzeg vremena, cujem normalno tj. na oba uva. A drugi razlog je taj sto sam dao otkaz na mestu gde nisam bio zadovoljan vec odredjeni period i nije bilo naznaka da ce biti bolje.

Nisam dobar u ovim stvarima, Lignjoslave imas moju podrsku i slazem se sa ovim savetima koji ti daju, pogotovo Bebijev o vrlinama da napises.(y)

Back