Vatreno krštenjeDao sam prvu lobanju u zivotu![]()
Slovacku nemoj da mi dirate. Kristina Pelakova kao tri pobede Luksemburga.Od svih dosadasnjih paralela, ova izmedju Luksemburga i Italije (njihovih povrataka) je ubedljivo najadekvatnija.
Slovacka, Andora, CG i ostala boranija se ne mogu porediti ovde. Ipak pricamo o petostrukom pobedniku. Samo 3 zemlje imaju vise pobeda.
Vrištim, umirem, sahranite me odmah...na 40 dana mi ne dolazite....Slovacku nemoj da mi dirate. Kristina Pelakova kao tri pobede Luksemburga.
zbog te pesme bas krivo sto nije usla u finaleSlovacku nemoj da mi dirate. Kristina Pelakova kao tri pobede Luksemburga.
Malme Arena je isto odlicnaKoliko sam ja dobro čuo,sutra će biti objavljen grad domaćin i prilično sam siguran da će to biti Malme,ako su već arene u Stokholmu zauzete,a arena u Geteborgu ne ispunjava kriterijume,jedino je realno da se ponovo vratimo u Malme nakon 11 godina,i ponovo nakon pobede iste pevačice(Loreen).
Ali biće mnogo bolje nego 2013.Malme Arena je isto odlicna
dobra ta je ta evrovizija al sada ce svedjani da pokidaju jos bolje nego 2016Ali biće mnogo bolje nego 2013.
A kako si zamislio da odemo gore u Örnsköldsvik??Ne dao Bog Malme, 2013. ne ponovila se vise nikad.
Ta arena prima samo oko 9,500 mestaA kako si zamislio da odemo gore u Örnsköldsvik??![]()
Malme je bio bzv ali ponajmanje jer su exyu zemlje ispaleNe dao Bog Malme, 2013. ne ponovila se vise nikad.