ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ako si.. Ako si srećniji, meni ❤️ puno..

Od svih dosadasnjih paralela, ova izmedju Luksemburga i Italije (njihovih povrataka) je ubedljivo najadekvatnija.

Slovacka, Andora, CG i ostala boranija se ne mogu porediti ovde. Ipak pricamo o petostrukom pobedniku. Samo 3 zemlje imaju vise pobeda.
Slovacku nemoj da mi dirate. Kristina Pelakova kao tri pobede Luksemburga.

Po nekim grupama na Fejsbuku strani fanovi opasno strahuju da idemo u ono svedsko Lapovo.

Po nekim grupama na Fejsbuku strani fanovi opasno strahuju da idemo u ono svedsko Lapovo.

Örnsköldsvik nemoj ovaj grad ok je al bolje Malme, Stockholm ili Gothenburg​

• Wow
Reactions: Mrm
Koliko sam ja dobro čuo,sutra će biti objavljen grad domaćin i prilično sam siguran da će to biti Malme,ako su već arene u Stokholmu zauzete,a arena u Geteborgu ne ispunjava kriterijume,jedino je realno da se ponovo vratimo u Malme nakon 11 godina,i ponovo nakon pobede iste pevačice(Loreen).

Koliko sam ja dobro čuo,sutra će biti objavljen grad domaćin i prilično sam siguran da će to biti Malme,ako su već arene u Stokholmu zauzete,a arena u Geteborgu ne ispunjava kriterijume,jedino je realno da se ponovo vratimo u Malme nakon 11 godina,i ponovo nakon pobede iste pevačice(Loreen).
Malme Arena je isto odlicna

Pa nema to neke veze, organizacija može da bude i dobra i loša bez obzira na grad, a ne verujem da će biti loša bilo gde da se održava. Samo neka ne eksperimentišu sa scenama više. Scena iz 2016. je po meni najbolja ESC scena do sad, što se mene tiče mogu i da naprave 2.0 verziju iste.

Back