Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ma Konstrakta je obrni okreni izdominirala, tim više što nije veliko ime, dolazi sa potpuno pomerenim i genijalnim konceptom, i staje rame uz rame sa Zorjom i Sarom, gazi Angellinu (barem za sada), i poništava Lukasa u velikoj meri. Bukvalno nismo mogli da zamislimo ovaj scenario pre 48h, da ne pominjem prošle godine ili prethodnih.

Ne mora da znaci. Ja u top 2 kod zirija vidim Saru i Konstraktu. Zorju kao trecu najverovatnije.
Bukvalno ovo, ovo vrišti koliko će da se desi 99,99%.

Ma čak i da znamo ko je u žiriju, nemamo predstavu kako će glasati. Recimo, meni deluje neverovatno da neko kao Bilja Bistrik da 12 poena za Origami ili Muškračinu... ali nakon Beovizije 2020 ništa se ne može isključiti.

Ma bukvalno je sve moguće, pa Igor je po žiriju imao samo 8p manje od Hurricane. Pa onda 2019. ona pobeda one dve po publici koju niko nije očekivao. Tek će sad biti šokova.

Ma bukvalno je sve moguće, pa Igor je po žiriju imao samo 8p manje od Hurricane. Pa onda 2019. ona pobeda one dve po publici koju niko nije očekivao. Tek će sad biti šokova.
Meni 12 za onaj zenski duet nikad nece biti jasan.

Inace koreografija je fenomenalna, obratila sam paznju samo na plesace, oni su u pokret sinhronizovani, steta sto se nista od toga ne vidi. SVT bi od ovog napravio top 5 na kladionicama.

Ja ne iskljucujem mogucnost da pobijedi neko sa 2 10 ili npr 12 i 8..
Cak mislim da bi u tom slucaju svakako Zorja imala najvise sansi.
Isto mislim da bi moglo da se desi nešto slično, ali više sam pri tome da će Sara i Konstrakta ipak biti top 2 na kraju.

Elem, meni su i Konstrakta i Sara rizični izbori, svaka na svoj način, ali opet, nekad valja i rizikovati - s tim da se, naravno, ne bih žalio ni da pobijedi Zorja, a ni Naiva koja je sinoć oduvala a samo sjedila na kauču.

Što se Sare tiče, zna stara garda foruma koliko je podržavam još od 2012. i navijam za njenu karijeru i volio bih da se vrati na ESC.
Ove godine ima odličan paket i odličnu zamisao za nastup, ali meni lično se kadriranje u o p š t e nije svidjelo, znači ona grmi u onom portalu a kamera 20 sekundi snima cijelu scenu, nigdje promjene kadra, brže ili sporije, a i kasnije takođe ima monotonu režiju koja ne prati ni Saru, ni pjesmu + je na momente premračno sve, a vidi se koliko su uvježbani i koreografija kida. To su, naravno, dijelovi koji se daju ispraviti i sigurno da se bi ispravili.

Što se ostalih iz drugog pf tiče, Vascovu pjesmu baš volim i mislim da je mogao da prođe, Rocher takođe, Gift šta radi u finalu NE ZNAM, ali ajde. Ostali očekivani. Zoe Kida ima kidalicu od pjesme, ali bojazan mi se ostvarila da neće znati napraviti nastup koji bi baš podigao pjesmu i na sceni isto, a ima potencijala. Zejna razvalila apsolutno, nemam zamjerku.

Biće veselo večeras.

Možda Anđa doda gas pa iznenadi, možda žiri odluči da stavi Anu Stanić u top 3 i još nekoga sa strane, može da se desi da tipa jedna od favoritkinja ima, bubam, 36, jedna 35, jedna 34 poena a prvo mjesto 42 (ne znam da li je matematički moguće, samo kažem), pa se to na kraju pretvori u 7 poena za jednu od njih iako je bila na samo 2p od 10 poena od žirija, i samim tim joj se smanje šanse za pobjedu i to dobro, džaba teleglasanje.

Opet bih rekao da ipak očekujem Konstraktu, Saru i Zorju u top 3, ne znam samo kojim redoslijedom. Možda baš ovim.

Ovde je bop najviše to što njoj kao vire sise i dupe, i što iz crnog viri roze i plavo u grafici.

Back