Ja ne iskljucujem mogucnost da pobijedi neko sa 2 10 ili npr 12 i 8..
Cak mislim da bi u tom slucaju svakako Zorja imala najvise sansi.
Isto mislim da bi moglo da se desi nešto slično, ali više sam pri tome da će Sara i Konstrakta ipak biti top 2 na kraju.
Elem, meni su i Konstrakta i Sara rizični izbori, svaka na svoj način, ali opet, nekad valja i rizikovati - s tim da se, naravno, ne bih žalio ni da pobijedi Zorja, a ni Naiva koja je sinoć oduvala a samo sjedila na kauču.
Što se Sare tiče, zna stara garda foruma koliko je podržavam još od 2012. i navijam za njenu karijeru i volio bih da se vrati na ESC.
Ove godine ima odličan paket i odličnu zamisao za nastup, ali meni lično se kadriranje u o p š t e nije svidjelo, znači ona grmi u onom portalu a kamera 20 sekundi snima cijelu scenu, nigdje promjene kadra, brže ili sporije, a i kasnije takođe ima monotonu režiju koja ne prati ni Saru, ni pjesmu + je na momente premračno sve, a vidi se koliko su uvježbani i koreografija kida. To su, naravno, dijelovi koji se daju ispraviti i sigurno da se bi ispravili.
Što se ostalih iz drugog pf tiče, Vascovu pjesmu baš volim i mislim da je mogao da prođe, Rocher takođe, Gift šta radi u finalu NE ZNAM, ali ajde. Ostali očekivani. Zoe Kida ima kidalicu od pjesme, ali bojazan mi se ostvarila da neće znati napraviti nastup koji bi baš podigao pjesmu i na sceni isto, a ima potencijala. Zejna razvalila apsolutno, nemam zamjerku.
Biće veselo večeras.
Možda Anđa doda gas pa iznenadi, možda žiri odluči da stavi Anu Stanić u top 3 i još nekoga sa strane, može da se desi da tipa jedna od favoritkinja ima, bubam, 36, jedna 35, jedna 34 poena a prvo mjesto 42 (ne znam da li je matematički moguće, samo kažem), pa se to na kraju pretvori u 7 poena za jednu od njih iako je bila na samo 2p od 10 poena od žirija, i samim tim joj se smanje šanse za pobjedu i to dobro, džaba teleglasanje.
Opet bih rekao da ipak očekujem Konstraktu, Saru i Zorju u top 3, ne znam samo kojim redoslijedom. Možda baš ovim.