Najdraža sorta. Al’ dobro, karma se pobrine pa takvi obično kad-tad osvanu na GrindruA sretao sam i te tipove koji kao čuli su za tebe i odjednom krenu da se bukvalno sklanjaju jer misle ako ih slučajno dodirneš rukom da ćeš ih preobratiti.![]()
Uglavnom pricamo o fudbalu i dokle god se ne taknemo teme o homoseksualnosti (ustvari oni sami pocnu tako sto ili mene ili nekog drugog nazovu pederom) sve je u redu.Bebi mi je dao dobar šlagort za pitanje.. Odnosi se na gej forumaše, kako funkcionišete u prijateljstvima sa strejt muškim osobama? Meni lično nikada nije išlo, ne zbog seksualnosti već zbog toga jer sa njima nemam nikakve zajedničke teme. Žene, kola, sport i ostalogeneralno ceo život samo žensko društvo imam. Okej sam sa nekim momcima sa faksa ali samo neobavezne teme i priče. Jedini muški prijatelji u mom životu su gej ali najbolje uvek kliknem sa ženama. U natalu su mi žene izražene najviše i u svim segmentima najbitniji čvorovi, kao i figure. A eto ironije, ne volim ih u emotivnom smislu
![]()
Blago tebi, mene samo fenserke opsedaju jer misle da volim šoping.dok one "nalickanije i popularnije" su mi postajale odbojne a i one same nisu htele da se druze sa mnom vec sa "popularnim i zgodnim momcima".
Ne ostajem dužna ni mrtvom dedi!!!Alo Bebo dosta, ne šamaraj me sad, ja sam stao!!!![]()
Ja ocigledno nisam tipicna zenska str8 osoba, ne pronalazim se u prethodnim pricama. Osobu koja je preda mnom cenim po njegovoj/njenoj ljudskosti, kulturi i duhovnosti, ostalo mi nije bitno. Naravno da imam svoje crvene linije, ali je prioritet biti covek uvek i svuda.Svaka ženska str8 osoba koju upoznam i kojoj kažem da sam gej odmah misli da ću da joj budem GBF lol a ja operisan od mode i svega što one vole, imam 4 para patika i sve su maltene isti model samo druge godine hahaha
Pa vole da objašnjavaju u detalje svoje ženske probleme, nemaju filtera lol kao da im nova najbolja drugarica![]()