Offtopic

Uglavnom ovi što su sigurni u svoju seksualnost oni se ne tripuju oko druženja sa tobom. Imam jednog drugara koji je bio fazon navijača koji ide s bakljom na utakmice čak mi je i otvoreno rekao da je bio homofob dok nije krenuo da se druži sa mnom.
A sretao sam i te tipove koji kao čuli su za tebe i odjednom krenu da se bukvalno sklanjaju jer misle ako ih slučajno dodirneš rukom da ćeš ih preobratiti. :ROFLMAO: češće ti koji se tresu pred tobom, kao ovaj što gleda Marka ispod oka, su u većoj šansi da sebi ne priznaju atrakciju prema nama.

Nisam baš ponosan na sva životna iskustva, al' nije mi problem da podelim. :ROFLMAO:

A sretao sam i te tipove koji kao čuli su za tebe i odjednom krenu da se bukvalno sklanjaju jer misle ako ih slučajno dodirneš rukom da ćeš ih preobratiti. :ROFLMAO:
Najdraža sorta. Al’ dobro, karma se pobrine pa takvi obično kad-tad osvanu na Grindru 😌

I onda se ekspresno prokurvaju za kratak vremenski period i nauče svo zaostalo gradivo, kakvi kapaciteti.

Ja sam juce u gradu naisao na jednog coveka koji je toliko licio na @Petar da sam se stapisao sta ce forumska zmija ispred mene, bukvalno zamalo prisao i rekao 'Izvini jel se mi poznajemo ili se ne poznajemo', ali sam ipak promislio i reko valjda bi spomenuo negde na forumu da je putovao ovde😂 Ali faca i brada 100% Petar.

Bebi mi je dao dobar šlagort za pitanje.. Odnosi se na gej forumaše, kako funkcionišete u prijateljstvima sa strejt muškim osobama? Meni lično nikada nije išlo, ne zbog seksualnosti već zbog toga jer sa njima nemam nikakve zajedničke teme. Žene, kola, sport i ostalo🤣 generalno ceo život samo žensko društvo imam. Okej sam sa nekim momcima sa faksa ali samo neobavezne teme i priče. Jedini muški prijatelji u mom životu su gej ali najbolje uvek kliknem sa ženama. U natalu su mi žene izražene najviše i u svim segmentima najbitniji čvorovi, kao i figure. A eto ironije, ne volim ih u emotivnom smislu 🤣
Uglavnom pricamo o fudbalu i dokle god se ne taknemo teme o homoseksualnosti (ustvari oni sami pocnu tako sto ili mene ili nekog drugog nazovu pederom) sve je u redu.

Ja sam kao mladji imao vise zenskog drustva, ali od srednje se to promenilo, doduse imao sam zenskog drustva koje su bile tolerantne prema svemu i podrzavale me u svemu, dok one "nalickanije i popularnije" su mi postajale odbojne a i one same nisu htele da se druze sa mnom vec sa "popularnim i zgodnim momcima".

Šta je sa lobanjometrom, kako glasi julska statistika?

dok one "nalickanije i popularnije" su mi postajale odbojne a i one same nisu htele da se druze sa mnom vec sa "popularnim i zgodnim momcima".
Blago tebi, mene samo fenserke opsedaju jer misle da volim šoping.

Svaka ženska str8 osoba koju upoznam i kojoj kažem da sam gej odmah misli da ću da joj budem GBF lol a ja operisan od mode i svega što one vole, imam 4 para patika i sve su maltene isti model samo druge godine hahaha

Pa vole da objašnjavaju u detalje svoje ženske probleme, nemaju filtera lol kao da im nova najbolja drugarica :D

Svaka ženska str8 osoba koju upoznam i kojoj kažem da sam gej odmah misli da ću da joj budem GBF lol a ja operisan od mode i svega što one vole, imam 4 para patika i sve su maltene isti model samo druge godine hahaha

Pa vole da objašnjavaju u detalje svoje ženske probleme, nemaju filtera lol kao da im nova najbolja drugarica :D
Ja ocigledno nisam tipicna zenska str8 osoba, ne pronalazim se u prethodnim pricama. Osobu koja je preda mnom cenim po njegovoj/njenoj ljudskosti, kulturi i duhovnosti, ostalo mi nije bitno. Naravno da imam svoje crvene linije, ali je prioritet biti covek uvek i svuda. 😀

Sećam se jednom prilikom jedna takva mi je odbrusila kako sam 'kao neki muškarac' kad se nisam složio sa njenom ženskom glupošću lololol :D Kao, jesam gej, razumem te skroz, ali si luda žena :D

Back