Pa ipak bolje da se ostavi ta opcija jer ko zna, mozda ispadne da kazemk nesto neprikladno pa je bolje to zadrzati za sebe...Zabraniti to brisanje postova jer onda ispada ko da pričamo sami sa sobom!
Svima je postala zabava da mi stavljaju lobanje čak i kad ne zaslužujemAli da mi je neko rekao da će BEBI imati ovoliko lobanja ne bih mu verovao.![]()
Ne mogu se vratiti izbačena strela, izgovorena reč i prošli život!Pa ipak bolje da se ostavi ta opcija jer ko zna, mozda ispadne da kazemk nesto neprikladno pa je bolje to zadrzati za sebe...
najviše postova, najviše reakcija...Ja imam 7.553 HAHA reakcija, 8 uzastopnih finala, 25 festivalskih nagrada...
Buuhuhuu...Ja imam 7.553 HAHA reakcija, 8 uzastopnih finala, 25 festivalskih nagrada...
MožeeeSad mi dođe da otvorim Endregin profil i redom krenem da lupam lobanje na postove!
Davno je bilo kad sam ja organizirao jedini FSC... pre tacno 4 godine!zeleni, Lignjoslav i Niko nezasluženo nisko, treba da organizuju FSC da se malo poguraju
Hajmo organizovano, ja krećem evo sad!!!Možeee
vreme je za novi, taman u terminu 4 godine kao svetsko prvenstvoDavno je bilo kad sam ja organizirao jedini FSC... pre tacno 4 godine!
jel to Miroljub Petrović?Izraelaca i Srba![]()
Sad si stvarno sotona!!!!!!!vreme je za novi, taman u terminu 4 godine kao svetsko prvenstvo![]()
Treba mnogo kockica da se poklope...vreme je za novi, taman u terminu 4 godine kao svetsko prvenstvo![]()