Offtopic

Samo me nervira konstantno prizivanje rata od strane drugih ljudi. To zna lako da me izbaci iz takta.

Slažem se da je nezahvalno kukati o putovanjima dok ljudi ginu, ali to je isto kao kukati što ti se ne sviđa ručak, a cela Afrika gladuje. Šta ja tu mogu...

Evo bas sad gazda opet pocne da truca: vidis da ce da izbije treci Svetski rat, samo je pitanje dana kad ce sve da nas unisti, ovde sve pederi i lezbejke (tezak homofob inace), nema pravde nigde bla bla bla... Ja sta cu van samo kao okej, sta ces, sta da se radi, a iznutra da puknem koliko me nervira.

Znaci ja pesimisticniju osobu u zivotu nisam video. Pa cak ni ja nisam bio ovoliko pesimistican.

Pa 4 godine nisam stanovao (sprat odvojen od kuce gde su gazde bile) ali visa sila me je letos naterala da se odselim jer su tadasnje gazde (inace jako dobri ljudi da smo ostali prijatelji) bili prinudjeni da se i oni isele iz kuce zbog rusenja i izgradnje zgrade na tom mestu.

RTS treba da odigra pametno i večeras uživo spomene Ukrajinu i pošalje neku poruku mira i solidarnosti, a i Vučić treba da odreaguje na proteste od sinoć, da se ne ponove. I Bugari su imali pro-ruske proteste, i Crnogorci, a samo o srpskim se priča.

sestra-antonija (1).gif
jel ti uvek lupetariš ovako " na finjaka" ... Dal si realan ?...vidi momak, ne bih ja ovako govorio nigde na tvom mestu, sem eto ovde, pogotovo NE da sam odakle si ti.
Saberi si, odmah. Shvati, poveži stvari. To je ono kad ne osetiš momenat. Nisi ni svestan šta si rekao i kako tu zvuči.

Last edited:
advokatica-iskljucite.gif

Last edited:
Moja gazdarica mnogo jaka zena, ne zivimo u istom gradu, cujemo se jednom u par meseci, uplate na racun

Ako je gazda klosar, odbio bih i penthaus na menhetnu iskreno

Imala i ja problema prije radi gazdarice, hvala Bogu davna prošlost. Na kakvu stoku možeš da naletiš, to je strašno.

Uskoro ću prvi put u životu biti podstanar jer se selim u NS i bukvalno podrazumevam da će gazda biti što dalje od stana lol

Jao stiže " mi " Petar u Novi Sad haha...

malecki savet:
navikni se na malo drugiačiji stil života i otmeni gospodski govor.... i da bi išta rekao protiv Vojvodine :cool::D

kroz neko vreme, ako ostaneš hteo ne hteo pomrićeš akcenat u bar 20 % reči.

************************************************************************************************

Pa ko je prinuđen da bude podstanar obrati pažnju, odmah se vidi kakav ti je gazda, čim zine.
Stanovao sam 5 godina, zapravo dok sam studirao. Nisam imao niti jedno loše iskustvo. A promenio sam 3 stana.
Odmah se sve dogovoriš. Redovno plaćaš, sve. Stan održavaš kao da je tvoj. Daš depozit, overno (sada kod notora). Nikakva frka.

Jao stiže " mi " Petar u Novi Sad haha...

malecki savet:
navikni se na malo drugiačiji stil života i otmeni gospodski govor.... i da bi išta rekao protiv Vojvodine :cool::D

kroz neko vreme, ako ostaneš hteo ne hteo pomrićeš akcenat u bar 20 % reči.

************************************************************************************************

Pa ko je prinuđen da bude podstanar obrati pažnju, odmah se vidi kakav ti je gazda, čim zine.
Stanovao sam 5 godina, zapravo dok sam studirao. Nisam imao niti jedno loše iskustvo. A promenio sam 3 stana.
Odmah se sve dogovoriš. Redovno plaćaš, sve. Stan održavaš kao da je tvoj. Daš depozit, overno (sada kod notora). Nikakva frka.
Tko Vam je pisao ovaj dio komentara ispod *****************?

Ne treba, to ćeš sam morati. Ne pomaže podučavanje. :ROFLMAO: a i biram društvo.
Ali znam baš dosta došlih sa strane, poslom ili kao studente i retko ko se odupro akcentovanju posle nekog vremena.
Kad odu svojim kućama, njihovi se zaprepaste na šta liči njihov govor :ROFLMAO:

Preporučujem Lanternu i kineski restoran u Dunavskoj, to uvek :cool:

Back