Lignjoslav
Ekspert
Samo me nervira konstantno prizivanje rata od strane drugih ljudi. To zna lako da me izbaci iz takta.
Valjda je videla moj tvit, možda nam sačuva obraz.Pa Konstrakta ima maltene ukrajinsku zastavu na ekranu na nekoliko sekundi, nek ustane na kraju i nek vikne SLAVA UKRAINE, SLAVA GEROJAM![]()
RTS treba da odigra pametno i večeras uživo spomene Ukrajinu i pošalje neku poruku mira i solidarnosti, a i Vučić treba da odreaguje na proteste od sinoć, da se ne ponove. I Bugari su imali pro-ruske proteste, i Crnogorci, a samo o srpskim se priča.
Tko Vam je pisao ovaj dio komentara ispod *****************?Jao stiže " mi " Petar u Novi Sad haha...
malecki savet:
navikni se na malo drugiačiji stil života i otmeni gospodski govor.... i da bi išta rekao protiv Vojvodine
kroz neko vreme, ako ostaneš hteo ne hteo pomrićeš akcenat u bar 20 % reči.
************************************************************************************************
Pa ko je prinuđen da bude podstanar obrati pažnju, odmah se vidi kakav ti je gazda, čim zine.
Stanovao sam 5 godina, zapravo dok sam studirao. Nisam imao niti jedno loše iskustvo. A promenio sam 3 stana.
Odmah se sve dogovoriš. Redovno plaćaš, sve. Stan održavaš kao da je tvoj. Daš depozit, overno (sada kod notora). Nikakva frka.
šta tačnio s njim ?Tko Vam je pisao ovaj dio komentara ispod *****************?