Ili jos gore, jedu riblje specijalitete.Ali neka mi neko objasni kako ljudi tu pecaju ili još gore KUPAJU se u tome??? Meni je ovo bukvalno kulturološki šok, a dolazim iz vukojebine Pomoravlja.
Ima i gore od Dunava, dodjite u Vlasotince da se kupate u Vlasini koja je sva prljava od izmeta i pomija koje bacaju u reku mestani iz sela Boljare! I normalno da smrdi na znoj, ono je ubi Boze.Jao znam Pero, moji tetka i teča žive u zgradi preko puta keja, zaprepastim se svaki put kad odem od tog smrada. Nije svaki put doduše, ali kada je vetrovito, bukvalno je nepodnošljivo.
Smesan izraz "bazdunja", ali realan.Dođite u Vrbas da vidite kako DTD kanal bazdunja, to je smrt![]()
Lep al dosadan za životBila jednom u Vrscu u prolazu. Lep grad.![]()
Ne samo da smrdi kancerogena materija, već i plovi po površini kanala.Smesan izraz "bazdunja", ali realan.![]()
Realno. Zapravo, zavisti od osobe. Neko voli mir, tisinu, dosadu, neko haos.Lep al dosadan za život![]()
Koliko vidim, ti ne ispustas telefon iz ruku. Ne znam koliko bi izdrzao u pecini. Sam.Volim i ja život u većim gradovima, al nekad maštam o tome da samo bacim telefon, odem u pećinu i nestanem za narod![]()