Kako se danas osećate?

Lepo i skupo, 300 evrića, gore-dole, zavisno i od mililitraže.

Nabavljao sam ga pred kraj prošle godine za 200 EUR original, 100 ml naravno, inače je još malo pa toliko 50 ml.. Od nekih što dolaze na posao i prodaju, ali sad zadnji put kad sam pitao, kaže nema..

Pa ima tih preprodavaca, nekad su sigurni, nekad bude upitno, svega ima. Videh u jednoj fejs grupi da neki prodaje 100ml za 225 evra. Radije kupim u poznatijim parfimerijama ili free shopu, ako je manja razlika u ceni, a ako je baš neka veća, onda je ok razmotriti i tu opciju.

Totalno demotivisano na poslu... Razumem da tim tehničke podrške nije vredan firmi ni blizu koliko ljudi iz prodaje, ali ovoliko otvoreno da se pokazuje specijalan tretman... Bljuva mi se.
Jezivo. I posle šok kad neko "iznenada" da otkaz, a zapravo je tiho odustajao od posla mesecima.

Pa ima tih preprodavaca, nekad su sigurni, nekad bude upitno, svega ima. Videh u jednoj fejs grupi da neki prodaje 100ml za 225 evra. Radije kupim u poznatijim parfimerijama ili free shopu, ako je manja razlika u ceni, a ako je baš neka veća, onda je ok razmotriti i tu opciju.
naravno, ako se kupuje nešto, prvo u parfimeriji da se onjuši, pa onda.. :D

Onaj osećaj kad nekom nešto učinite, i posle nekog vremena se ukaže prilika da ta osoba učini vama nešto, i to se ne desi, a može.. Malo razočarenja, malo ljutnje, ne znam ni tačno šta je to..nikad ne činim da bi taj neko meni učinio, ali iskreno sad kažem, osećaš se razočarano kad se ne uzvrati, a može.. Jbg, valjda je to prirodno.. 😔

Ima istine i u tome. Ja lično kad pomognem nekome nikad ne gledam na to kao da sad ta osoba meni to treba da vrati, ali naravno da ti bude žao kad dođe do takve situacije, jednostavno shvatiš da njima nije podjednako stalo kao što je tebi bilo ranije.

Bas sam nedavno citala o tome kako kada nekome pomognes, ne mora znaciti da ce ti ta osoba uzvratiti, ali ce ti nenadana pomoc stici sa neke druge strane od sasvim druge osobe. Bitna je pozitivna energija koju pruzas, vratice ti se u nekom obliku, jer sve u zivotu funkcionise u krugovima i ciklusima.
Bitno je da se ti dobro osecas dok pomazes i da mirno spavas. ❤

Nista novo, ja nikad nisam trazio nekom nesto za pomoc, jer sam znao da ne bi pristali, ovoga puta spominjem tog bivseg druga, stalno me je zivkao da mu pomazem nesto, te da sredi sobu, te da prenesemo ormar, te da se sastavi ormar, te prenosi crep na tavan, te unosi trouganu garnituru u sobu... A ja nikad, ali bas nikad nisam trazio nista za pomoc, jer sam znao da bi me odbio. Ali ajde.

Ja ne Sanjam hvala bogu, samo mi fali to u životu...

high-af-weed.gif

Blago tebi, ja sve u Ultra 4K HD.
Pa i ja kad nisam kao ovaj sa gif-a haha

Kad Sanjam, toliko se unesem u san i toliko ga doživljavam kao realnost, da se stresiram maksimalno kad se probudim i shvatim da je sve to bio san :D

Sve u snu je zapravo refleksija tebe, ako je neka pretnja sam sebi si!
Ma sanjao sam kao nisam završio sve obaveze, pa sam se probudio preispitujući sve živo, čak i zadatke s posla. Ne mogu.

Ma sanjao sam kao nisam završio sve obaveze, pa sam se probudio preispitujući sve živo, čak i zadatke s posla. Ne mogu.
I posle kao horoskop nema smisla, gle Jarca samo ga karijera opseda!

Back