Mala
Ekspert
Doca se autovao.Kafica... mmmmmmmm... izvolite......
![]()
Say my name, say my name, Božica.

Doca se autovao.Kafica... mmmmmmmm... izvolite......
![]()
Dobro jutro, Markic!Dobro jutro prijatelji, turio sam kaficu, dođite
View attachment 8234
Osjećam se prijatno, za dobro jutro sam se počastio novom frizurom i život je odmah ljepši!![]()
Ima sigurno 10 godina, ako ne i više. Bavila se prodajom kućnom neke kozmetike, parfema, nemam pojma, posle tog klipa, svi su kupovali kod nje hahahahI ona? Kad je umrla? Pa i ona Saveta Ilić je isto umrla
Mala se smeje što je žena pokojna, Bože me oprosti
Edit - Videli smo svi sta si stavila, džabe menjaš.
Endrega, Doca je napisao 1.recenicu kako ta zena poziva na kafu i onda je nema kod kuce, pa sam odmah reagovala i stavila Haha smajli.I ona? Kad je umrla? Pa i ona Saveta Ilić je isto umrla
Mala se smeje što je žena pokojna, Bože me oprosti
Edit - Videli smo svi sta si stavila, džabe menjaš.
Joj bre ona i na tom snimku ima cca 55-60 godina...Bezveze mi bude kad čujem da tako ti neki zabavni ljudi iz klipova, koji su nas nasmejali do suza, nisu doživeli starost. Al ostaće upamćena.
Pa sta ti je tu staro?Joj bre ona i na tom snimku ima cca 55-60 godina...
Kako da ne Pratim, odrastao sam sa tim snimcima još pre no što je YT postojaoVi stvarno pratite te sve klipove sa YT? Ja to sve sad 1.put vidim...
A tek ono s Farme, hehehe...![]()
To je 2004. bilo kad se pokrenula TV Bačka, a mislim da je 2013 umrla, možda 2012...Pa sta ti je tu staro?Nek je umrla 5 godina posle, kontam da je ovo tipa 2006. Nije ni 70 napunila
Ikona Zvezdarska.Samo Ruška Jakić je živa mumija, artefakt Narodnog Muzeja![]()