Ja sam jednom samo bio gost i pevao Rich Girl od GwenJedne sezone u TGZP sam bio žiri, a to mi je dosadno. Više bih se cimao za te imitacije.
Božeee sad mi dođe da pustim matricu i pevam Rich Girl!Ja sam jednom samo bio gost i pevao Rich Girl od GwenAli sad bih se prijavio da učestvujem u fulu.
Na na na na na na! Na na na na na na! Na na na na na na na na na na na na!Božeee sad mi dođe da pustim matricu i pevam Rich Girl!![]()
Ja se sećam da sam iskidao sa Ovo je Balkan da sam na listi baš skočio zbog tih poena, pa se De Marcus nakon toga povukao i krenuo anti-kampanju protiv mene xD@Bebi joj da, prva emisija odmah Uske pantalone i mislim da sam poslije još pobijedio s I try od Macy Graysad sam iskopao sve te snimke na Soundcloudu, bože kakva blamčina, al' dobro bili smo mladi xD
Ovom prilikom apelujem na moderatore da uzmu u obzir ovu ideju jer sam siguran da nas ima dosta koji smo željni igara!
* Da ne bude zabune! Kada kažem igre mislim na TGZP, Djavolja vecera, Survivor... *
Ja mislio to ovde može da se predloži pošto se tema i zove predlozi i utisci i da je to isto kao da sam vam pustio porukicuDa bi uzeli ideju u obzir, pretpostavljam da bi neko od forumaša prvo trebalo da im se javi sa istom.