Predlozi i utisci o forumu

Lično bih voleo opet da se sprdam i takmičim u TGZP, al’ deluje mi da sam jedina osoba koja to želi.

Nisi, od svega što je bilo, ja bih jedino TGZP. Srbovizija mi nikad nije bila zanimljiva preterano, Survivor još i ok, ali ostalo....

E da, voleo sam i kad je organizovan Forum Video Contest.

Meni povratak Srbovizije nije bitan, zato što ono što bih slao tamo mogu da šaljem i na FSC.

Što se ostalih formata tiče, zašto da ne... mislim da bi bilo zanimljivo da imamo neke forumske igrice.

Jedne sezone u TGZP sam bio žiri, a to mi je dosadno. Više bih se cimao za te imitacije.

@Bebi joj da, prva emisija odmah Uske pantalone i mislim da sam poslije još pobijedio s I try od Macy Gray 😅 sad sam iskopao sve te snimke na Soundcloudu, bože kakva blamčina, al' dobro bili smo mladi xD

Ja sam uvek za SSC ili koja god alternativa da se sprema

A sta je sa Djavolom Vecerom, Leo je najavio pre 3 meseci i jos uvek nista

@Bebi joj da, prva emisija odmah Uske pantalone i mislim da sam poslije još pobijedio s I try od Macy Gray 😅 sad sam iskopao sve te snimke na Soundcloudu, bože kakva blamčina, al' dobro bili smo mladi xD
Ja se sećam da sam iskidao sa Ovo je Balkan da sam na listi baš skočio zbog tih poena, pa se De Marcus nakon toga povukao i krenuo anti-kampanju protiv mene xD

Ovom prilikom apelujem na moderatore da uzmu u obzir ovu ideju jer sam siguran da nas ima dosta koji smo željni igara! 😁

* Da ne bude zabune! Kada kažem igre mislim na TGZP, Djavolja vecera, Survivor... *

Da bi uzeli ideju u obzir, pretpostavljam da bi neko od forumaša prvo trebalo da im se javi sa istom. Jedino je, ajd da kažemo igra koja će zameniti Srboviziju u drugačijoj situaciji. Ali potpuno se slažem da bi sav offtopic i ono što barem posredno (na tekućem izdanju je na primer to horoskop generalno) trebalo da se makne iz potforuma za FSC.:)

Nema micanja.... sad kad je FSC na vrhuncu da mu se krešu krila! 😜

Jedino onda da razmislim o nekim drugim vidovima micanja, pa da pričamo. :unsure:

Da bi uzeli ideju u obzir, pretpostavljam da bi neko od forumaša prvo trebalo da im se javi sa istom.
Ja mislio to ovde može da se predloži pošto se tema i zove predlozi i utisci i da je to isto kao da sam vam pustio porukicu 😂

Upravo to što si rekla, treba ta energija da se kanališe u nekoj drugoj temi ( igri ). Ja sam čak i razmišljao da ukoliko nikom ne kradem " vlasništvo " TGZP-a i ukoliko se niko ne prijavi ( kada budete odobrili 😊 ) kao organizator preuzmem to na sebe, ali onda sam shvatio da sam poslednje sezone TGZP-a došao do samog finala i na kraju se nisam pojavio zbog ličnih razloga. Ta pobeda mi je bila suđena i ne mogu da je prežalim, tako da bih više voleo da budem takmičar! 😅😄

Naravno da to može ovde da se predloži, za to tema i služi.
Htela sam da kažem da te silne igrice ni na starom forumu nije organizovao urednički tim (koliko se sećam, Miloš je bio neka vrsta podrške u jednoj od sezona TGZP, možda i u više). Mislim, ne mogu da pričam u njihovo ime, ali pretpostavljam, ako je ideja dobro razrađena i smislena, nema razloga da bude odbijena. :) Inače, ja sam zadužena samo za FSC potforum, nemam učešće u odlukama koje se odnose na ostatak foruma. :D

Za tu emisiju potrebno je minimum 8-10 takmičara ako se ne varam. :D I da, Miloš je bio supervizor glasanja u toj emisiji.

Back