Knez.A ko je coek u sredini sto reklamira pozadinu?
Kada prodam bubreg i priuštim ga, javim utiske.@Miloš @dodo
Ovaj je top parfem:
https://belodore.rs/sr/unisex-parfemi/signature-sillage-d-orient-jade
Svaki je po različitom kamenu nazvan, mislim da je jedino ovaj, žad, unisex, ali je predivan..
Nije ovo Edt, Edp je cela kolekcija, taman posla..Nikad ne bih dao tolike pare za parfem, a čak nije ni parfem nego toaletna voda. Oko 50 evra mogu da izdojim za parfem, a ako baš hoću da se bahatim do 100.
U Zari su odlične Edt, one nazvane po gradovima su baš super..a i to su sve kao kopije nekih parfema, čak može da se vidi čini mi se i kojih.. Ima i za 2000 rsd čak..Kada prodam bubreg i priuštim ga, javim utiske.
Šalu na stranu, još uvek imam neku pristojnu kolekciju koja traje. Nisam baš išao tako visoko sa cenama, iako za neki Edp koji se odlično drži na koži i pritom lepo miriše, vredi dati (doduše, ovo mi je previše).
Da, tačno, nisam obratio pažnju. Kako god, meni je to previše za parfem, ali ko voli - slobodno.Nije ovo Edt, Edp je cela kolekcija, taman posla..
U Zari su odlične Edt, one nazvane po gradovima su baš super..a i to su sve kao kopije nekih parfema, čak može da se vidi čini mi se i kojih.. Ima i za 2000 rsd čak..![]()
Pa ti ko Filaret, samo nije summer vibes..D&G Light Blue
Svaka vam čast. U Milanu, a ne koristite parfeme..Ja imam neku glupu fiks ideju da bi parfemi mogli da maskiraju naše feromone, i da onda postoji mogućnost da završimo sa osobom sa kojom po feromonima nismo kompatibilni
Što je vrlo moguće puko anegdotsko iskustvo (N=1), i da nema veze sa životom...
Ali sam eto od upoznavanja mog dragog zagovornik samo opšte higijene, vode i sapuna![]()
Naravno da NISAM lol, sprdam se