Kako se danas osećate?

Nažalost jedem nekada kada izađem u Bgu pa posle samo ona radi 24h i onda jedem ali stvarno su očajni..

@Lignjoslav kako nema burek s mesom u Vlasotince? Bukvalno svako selo u Vojvodini ima neku pekaru s burekom s mesom.
Nije imalo uopste burek sa mesom do tamo neke 2018-19, onda se otvorila jedna pekara gde su poceli praviti i uzasan je znaci... Do tad u glsvnoj pekari burek sa mesom je imao uglavnom 1 ili 2 tepsije al do 10 ujutru.

SDP je najgora pekara koja postoji u Srbiji.
A i premasni su pogotovo Sarajevske pite.

OMK više ta rasprava burek vs pita, burek je vrsta pite, i može sa čime god, Turci, odakle je burek, jedu burek i sa mesom i sirom i zeljem i svačim nečim.

Turci svasta nesto nazivaju burekom 😉 cak i neke ustipke sa mesom, ali kod nas je drugaciji slucaj i burek je samo sa mesom 😝
Edit: ne mogu vise o tim burecima i pitama, gladan sam 🙄

Samo ja sam izgleda pojeo taj burek danas, iako mnogi osporavaju da sam zapravo jeo burek jer je sa sirom. :LOL:

Samo ja sam izgleda pojeo taj burek danas, iako mnogi osporavaju da sam zapravo jeo burek jer je sa sirom. :LOL:
Pa pojeo bih ga i ja ali nemam gde, jedino neki iz marketa 🤣🤭

Ja ne mogu.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Ana.rs smo postali definitivno. xD

Ja ne mogu.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

Ana.rs smo postali definitivno. xD
Ne moze da se ugodi. Ne smemo da kukumavcemo, ne smemo ni najnormalnije da komuniciramo, pa sta da radimo u ova susna vremena za ESC kad nema apsolutno nikakvih vesti za ESC?

Back