Offtopic

I, je l' stigao voz iz Ugande ili ne?
Bogami mogu da se kladim da ova stanica može ruku pod ruku sa Kampalom.. Ovo je jezivo.. Upravo je dečko tako roknuo, okliznuo se na pločice, sve pliva... 😭

Znam, Mrmi, posetila sam cuveni Prokop. Jedva cekam da zavrse gornju zgradu, pa da prestonica ima krstenu zel.stanicu. Sve 5. ;)
Ne bi trebao da mi se obracas takvim recima, nije lepo.

Zabole me..

Bogami mogu da se kladim da ova stanica može ruku pod ruku sa Kampalom.. Ovo je jezivo.. Upravo je dečko tako roknuo, okliznuo se na pločice, sve pliva... 😭
Treba im oduzet konceKsiju...

• Sad
Reactions: Mrm
Raspade se danas i Narodna stranka na komade... Ko li je sledeći? 🤔🤐😐

Nažalost, došli smo u situaciju da Vučić više čak i ne mora da radi ništa populistički da bi održavao svoju vlast. Opozicija je u tolikom rasulu da nemaju baš nikakvu strategiju kako se boriti protiv ovog režima. I svakim danom deluju sve neorganizovanije i slabije.

Još će izbori izgleda u maju 2024.😭😭😭😭😭
Onda ništa od ESC i odlaska u Malmo za mene.. 😤

Skupljam za Olimpijske onda, Pariz!! 🤩

Ali od toga nema ništa.. 🤑😒
Moja ušteđevina trenutno je kao proevropska opozicija u Srbiji, ne postoji.. 😌

I na kraju dvadeset stranaka sa različitim ideologijama treba da se ujedini zarad smene vlasti, a bez plana šta dalje. U najboljem slučaju bismo prošli kao u CG, razlaz prvom prilikom jer nisu slučajno u različitim strankama, samo se jure fotelje i ko će više da izvuče za sebe, a ne za narod. I onaj jučerašnji protest je bio suvišan i potpuno nepotreban usred nevremena koje je zahvatilo Beograd. Em je leto, pa još nevreme i manje ljudi je izašlo na protest, ali su zato uspeli da navuku gnev na ljude koje su juče maltretirali blokadom Gazele, iako su mnogi od njih takođe protiv vlasti. Ko je lud da trči na protest dok mu se ruši krov nad glavom, prokišnjava i nanosi druga šteta. Juče ništa nisu mogli da reše, ali su zato dobrim delom poništili efekat dosadašnje "borbe".

Marinika bi mogla takođe da se odrekne Đilasa, ne trebaju nam relikti prošlosti, mada nam nije ni ona neophodna, ima valjda mudrijih novih lica, a i sve češće se sumnja da oni imaju neku vezu sa aktuelnom vlašću. Štošta mi ne znamo, stalno se odigrava neka predstava za javnost i vrlo je malo prave opozicije koja ni u kom slučaju ne pristaje na kompromise zarad ličnog profita.​

SSP bi mogao u koaliciju sa SNS u Beogradu na narednim izborima ili po centralnim gradskim opštinama na lokalu (Stari Grad, Savski Venac, Vračar, Novi Beograd) tačnije verovatno sa pokretom koji će se formirati iz SNS.. 😐 A i Novi Sad im je tu u igri.. 😐

Marinika je iz Lige socijal demokrata Vojvodine beše? A Alkesić iz G17+/URS?

Uuuh, G17+ su opasni, oni imaju kadar, ne mogu da kažem, njih se jako puno prešaltalo u SNS da bi zadržali funkcije i mesta i dan danas su glavni, samo piče.. Svuda ih ima, a najviše gde su jače malo plate.. NBS im je "polazna baza"... 🤭

Pa i Zorana je bila G17+ kadar, pa je onda došla kao ''ekspert'' u SNS i godinama tu čučala i ćutala, a evo je sada je velika i glasna opozicionarka. Kao i ona radikalska papanka Nataša Jovanović. Do juče je sa Radetom bacala kletve, psovala i klela Vučića i Tomu, pa je evo sada u prvim borbenim redovima, srećno tapše za poslaničku platu.

Back