Offtopic

Treba mi osoba koja može da mi napravi gif jedan s jutjuba, pokušavam neko vreme i sranje ispada xD

Kukuuuu, Milica Zavetnica ide u istu teretanu kao ja, dobro me nije ozracila 😂 Mada je uputila par poprekih pogleda 😆

Sve sam mislio da je iz stranke Zavetnici, ali sad pogledah na sajtu Narodne skupštine, poslanica iz Dveri, dan-dva nakon Evrovizije, kritikujući RTS rekla "da kada Rusija bude pobedila Ukrajinu, a pobediće je, RTS to neće objaviti nego će verovatno emitovati reprizu Pesme Evrovizije. Hvala bogu pa ti ultra desničari nikad neće doći na vlast. 🙏

Tea Tairovic ima armiju fanova a to radi sada
Nažalost? (A možda i moju sreću 😅) Teine fanove samo ovde vidim .. Ne kažem da ih nema, nego u mom okruženju i mestu ona je "nebitna".
Sa Karleušom je ipak drugačije

Ja sam na 50/50 ne želim Karli flop ali osetim da će tako biti. Naravno da se ne slažem sa njom u mnogim stvarima, pogotovo je mizerna od kada jede sendivče sa podrigušom. Što se njenih pesama tiče volim ih. A album 2012 je bio ispred vremena. Bilo bi odlično da se publici verodostojno oduži jer ništa nije izbacila 11 godina osim 5 singlova od toga su dueti sa Lukasom, Miligramom, Pajom , Azisom i Neshom, praktično solo je nismo čuli dugo. Svakako ide recenzija albuma kada ga objavi ( konačno) predugo je najavljivala čini mi se od žiriranja u Grandu tipa 2016.
Ne znam da li sam jedini meni se sviđa ova promo fotka ( što bi Petar rekao autan 😂) Biće drugačiji cover albuma svakako.

Magija i Samo za tvoje oči su mi njena dva najbolja albuma.

Smešno mi je kada se setim kako se ložila da će graditi inostranu karijeru sa Fivosom (uvalio joj Despinine hitove) i hvalila kako joj Marija Mihajlović i Madam Piano prevaju prateće, kao, eto toliko je uspela u životu lol

Fivos joj uvalio "Za tvoje oci", "Jos te volim" i "A pa pa" kao obrade (zbog nje su i originalne verzije postale slusane kod nas budimo realni), ali joj zato dao "Manijak" i "Moj dragi" kao glanc nove pesme... Nego raskinula saradnju sa Fivosom jer hteli da uloze vise u Despinu Vandi.

Sto se tice Milice Pavlovic, ne znam da li mogu da kazem za album "Zauvek" da je bio flop... Bar su pesme "Hej zeno" i "Tako mi i treba" bile slusane, mozda jos "Zauvek" i "Ne secam se".

"Posesivna" je prosla skroz ok. Znaci "Posesivna bivsa", "Seceru" i cuvena "Provereno" to su veliki hitovi.

Nazalost za ovaj najnoviji album "Lav" mogu da kazem da je bio RUSH-RELEASED album. A to nikako nije dobro kad objavis album sto je brze moguce nakon sto je tek poslednji izasao. Ali svakako i dalje cenim njen trud.

Prijovicka jeste postala nova Svetlana jer je previse i kopira, samo kazem, ne zelim da udje u svet kriminala kao Svetlana.

Maja Berovic je ispusena mustikla, hajp bio kod "Viktorijine tajne" na maksimum i tu je bila na vrhuncu, posle je vrlo brzo prohujala sa vihorom.

Složio bih se Lignjo sa tobom skroz, pogotovo za Milicu. Požurila je sa albumom što se vidi po pregledima i hajpu kojeg nema. Majin album je ozbiljniji i bez spotova, pa čini mi se da je to mnogo uticalo na uspeh samog albuma. Meni se album naprotiv sviđa, mada trebalo mi je više slušanja da sklopim kockice. Onaj ko joj je radio animacije joj nije prijatelj, bolje da je lyrics videe stavila, lepše bi izgledalo, ili da je za svaku pesmu uradila seriju fotografija koje bi se smenjivale. Prijovićka i Tea su po mom mišljenju napravile odlične albume ove godine. Sara Jo flopnula i žao mi je, iako je ona čini mi se potcenjena malo kada je njena muzika u pitanju, nekako su sve pesme iste. Takođe loš marketing za pesme, nema ih čak ni objavljene kao video zapise već su samo na plejlisti izbačene. Pesme kao pesme, više su mi za neko čil veče, ili za seks najiskrenije. Moglo je to raznovrsnije i energičnije. Darka Lazića i Emira ne bih da uvrstavam, oni imaju svoju publiku mada im albumi nešto nisu prošli. Ema Radujko kakva je pevačica, još joj je super prošao album računajući u to da Tiktok zajednica i pljuvačina oko nje dodatno joj pažnju donosi. Devito kao Devito, moderno, za klince i trajaće kao kisela voda. Jala i Buba su mi totalno utihnuli, ovaj album im je najlošiji od svih ranije. Hurricane nemaju loše pesme ali ih ljudi očigledno više ne doživljavaju. Koliko znam Sanja izbacuje album ove godine, Edita i čini mi se Mladenovićka u delovima ( većina pesama mi se ne dopada) Video sam da Viki Miljković, Rada Manojlović, Voyage i Sandra Afrika najavljuju albume takođe 😂 Severina takođe je izbacila najlošije pesme ikada u njenoj karijeri. Jedino ova sa Nuccijem može da prođe.

Back